Red Bull predstavlja Red Bull Mind Gamers. Platformo za miselne igrice (logične igrice, igrice spomina, kreativne igrice, grafične igrice, glasbene in strateške igrice), ki pa, kot smo že navajeni pri Red Bullu, niso samo igrice. Z igranjem igric si odprete možnosti sodelovanja na državnem tekmovanju in če boste tam najuspešnejši, potem vas čaka globalno Red Bull Mind Gamers tekmovanje, kjer se boste potegovali za bogate nagrade.

Red Bull Mind Gamers VR cardboard kit

V teh dneh Red Bull deli Red Bull Mind Gamers VR cardboard kit (kartonasta virtualna očala), ki omogočajo drugačno izkušnjo igranja igric na vašem telefonu, kot ste sicer navajeni pri igranju igric na vaših telefonih . Če ste med tistimi, ki so prejeli VR cardboard, ali pa imate doma svoj VR cardboard, potem vas do igranja igric ločita še dva koraka.

Najprej morate zložiti kartonasta virtualna očala po navodilih na zadnji strani paketa, ki ste ga prejeli in zadnji korak je, da si naložite aplikacijo na vaš mobilni telefon:

Sedaj vam preostane zgolj to, da vstavite mobilni telefon v kartonasta virtualna očala in poskušate s premikanjem glave igrati izbrane igrice.

Na začetku se boste morali navaditi premikanja glave, predvsem pa to, da je izkušnja povsem drugačna, kot ste je navajeni pri igranju igric na vašem telefonu.

Več informacij o Red Bull Mind Gamers:

Red Bull Mind Gamers VR cardboard kit / Mission Unlock Enoch / kako ga uporabiti?
Red Bull Mind Gamers VR cardboard kit / Mission Unlock Enoch / kako ga uporabiti?