#ljfw / teden mode v Ljubljani / ali so ženske kure ali imajo zgolj jajca na glavi?

O modi nimam pojma. Zato tudi nisem obiskovalec tedna mode v Ljubljani / #ljfw in vseh ostalih stanovskih dogodkov, ker pač ne štekam tega, kar kreatorji tam predstavljajo. Priznam, pred leti sem bil in ko sem dobil liter mehčalca za perilo na stolu, sem se odločil, da to pač ni zame – ko sem videl dame v večernih toaletah, kako so nosile po dva mehčalca v rokah, sem ugotovil kakšna je ta modna scena pri nas.

Da ne bo pomote. Podpiram to, da se nekaj dogaja na področju mode pri nas. Podpiram tudi to, da se predstavljajo novi kreatorji. Po drugi strani pa ne razumem te mode iz povsem preprostega razloga – kdo hudiča bo nosil te stvari, ki so prikazane na modni pisti?

Kakšne veze imajo kure z modo na #ljfw / tednu mode v Ljubljani?

Ko kreator ženski na glavo postavi tri kartone s kurjimi jajci, se mi zastavi povsem preprosto vprašanje. Kaj hudiča je kreator s tem želel komunicirati? To, da so ženske kure? Ali to, da ima on jajca?

Kdorkoli je že kreator te kolekcije – škoda za ta jajca. V bistvu mi je povsem desna obleka totalno huda, ampak ta jajca na glavi preusmerijo vso pozornost iz oblačila na ta “dodatek”, ki naj bi izpadel kao kul.

Sam sem bil prepričan, da so na modnih revijah pomembni kosi oblačil, ampak tudi glede tega sem očitno živel v zablodi. Ali ne bi bilo lepše videti to kolekcijo, če ženske ne bi imele na glavi jajc????

#ljfw / teden mode v Ljubljani / ali so ženske kure?
#ljfw / teden mode v Ljubljani / ali so ženske kure?

Komentarji so zaprti.