Pero Martić in Aleksandar Repić aka Pero in Pici show – dva modela, ki sta odkrila kako zelo preprosto uporabiti Facebook Live za “streamanje” vseh neumnosti, ki jima gredo po glavi. V bistvu sta izkoristila tržno nišo, ki je prisotna že dlje časa, saj so le redki tisti, ki so zabavni in ki se takoj ne prodajo. Pero Martić in Aleksandar Repić bosta verjetno precej kmalu pristala na radarju oglaševalcev in takrat se bo vsa zgodba končala.

Pred časom sem na Facebook opazil, da se dva modela skrivata v Harvey Normanu in vse skupaj prenašata preko Facebook Live. Seveda me je pritegnilo in sem gledal, kaj se dogaja. Prav tako kot ostalih 10.000 ljudi, ki smo istočasno spremljali njuno dogajanje.

Sicer ni presežek to, kar sta počela, niti ni presežek to, o čem govorita. Ampak v POP svetu je itak vse to nepomembno in je edina pomembna stvar, da ljudje gledajo to. In Pero in Pici Show je zelo gledan, predvsem pa ju imajo ljudje radi, ker se v svojem “real showu” delata norca iz različnih ljudi, predvsem pa sta v situacijah, s katerimi se poistoveti precej ljudi.

Zadeva je viralna. In ljudje čakajo njuno naslednje javljanje. Sicer je njuno početje na meji spornega, predvsem pa se ne strinjam s tem, kar počneta. Ampak ljudje želijo akcijo in pri njima jo dobijo. Verjetno bi se razni samooklicani social media guruji lahko učili od njiju, kako lahko ustvariš zabavno vsebino, ki jo brez vloženega centa deliš naokoli s širokim spektrom ljudi.

Upam, da ju oglaševalci čim pozneje odkrijejo!

14 Responses to Pero in Pici show / Pero Martić in Aleksandar Repić / Real Show

 1. miha pravi:

  Vandalizem, izsiljevanje in bežanje pred policijo … ni samo na meji spornega …

 2. Anonimno pravi:

  Potem pa še na blogih pišete o teh bedarijah, da jih še več ljudi spremlja. Še dva iz izgubljene generacije, ki bi jih bilo potrebno konkretno vzgojiti.

  • Joško pravi:

   Po moje imamo sistem tak, da producira take. Če bi pred leti ta dva videla neko luč na koncu tunela, bi bil rezultat 100% enak?

   Onadva sta res izgubljena, ampak nista se onadva izgubila, onadva sta se že (z)najdla, mi smo ju izgubili!

   • had pravi:

    hahah. vsecen odgovor :)

   • Anonimno pravi:

    Mogoče res ja. In to se današnji mladini in tudi starejšim zdi celo kul. Če mene vprašate, je to en navaden vandalizem, da pa pride pred Harvey Norman par patrulj zarad dveh bebcev, bi bilo pa treba konkretno kazen napisat. Pozornost se išče na čisto napačen način.

   • Tine pravi:

    Pomanjkanje enega ali obeh staršev pri vzgoji. Ni kriv sistem, ni kriva družba, ampak družina… Če ju pogrešaš, si jih pelji domov, ampak jima glej pod prste

  • had pravi:

   ljudje jih bodo vseeno spremljali. ce se bodo ob tem ustavili in premislili ali delata to ok ali pa to ni ok, pa smo tudi nekaj naredili, kajne?

 3. JANKO CANKAR pravi:

  NISTA VREDNA DA JIh ZEMLJA NOSI BOLESNIKA . CELA LJUBLJANA SE JIMA SMEHLJA. POZNAM PRIMER K REPIČ NI DOBIL FUKA IN JE ŽENSKO POSILU PSIHO DA U MARTIČU NE GOVORIMO !!

 4. tvoj problem pravi:

  pride pa mine. Se spomnite 10 let nazaj ko so imeli štajerci nekaj podobnega? TVOJ PROBLEM se je imenoval “show” https://www.youtube.com/watch?v=cSNDWDt1Eso

  Če bi bil že takrat facebook live, bi bilo isto :)

 5. Tine pravi:

  Ha, Repić… Predno jih izstreliš med zvezde, jih poguglaj. Repić je ukradel trolo in se z njo vozil po Ljubljani, skupaj s prijatelji so zažgali kolibo, kjer je spal in nato zgorel brezdomec, Repić in njegova družba so odgovorni, da je marsikateri moped, motor, kolo in avtomobilski del zamenjal lastništvo….

  http://www.delo.si/novice/kronika/mladoletniska-objestnost-ubila-specega-56-letnika.html

 6. Brane Izljubljane pravi:

  Vožnjo avtobusa in ostale videe imata objavljene na YouTube kanalu ‘Pici & Pero’:

  https://www.youtube.com/channel/UChoRdwWIzPKxaz1FGjVyAyg/videos

 7. Anonimno pravi:

  v bistvu sploh nisem vedel za njiju ampak sem šele prej videl neko novico o “zlorabi policijske marice” in nato šel gledati na youtube kdo d fak je to. ugotovitev: tipa sta totalno primitivna kretena z IQ-jem na ravni paramecija, daleč od tega da bi bila smešna, skratka podn od podna. gledajo pa jih verjetno samo kakšni najstniki z IQ-jem na njuni ravni.

 8. a pravi:

  v bistvu sploh nisem vedel za njiju ampak sem šele prej videl neko novico o “zlorabi policijske marice” in nato šel gledati na youtube kdo d fak je to. ugotovitev: tipa sta totalno primitivna kretena z IQ-jem na ravni paramecija, daleč od tega da bi bila smešna, skratka podn od podna. gledajo pa jih verjetno samo kakšni najstniki z IQ-jem na njuni ravni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.