Kako komunicira Zdrava Atmosfera / Comic Sans in njihov način komunikacije

Zdrava Atmosfera, katere članica je tudi Mateja Vraničar Erman / finančna ministrica ima zanimiv način komunikacije. V mailih uporabljajo font Comic Sans, uporabljajo sistem “piši kao što govoriš” in predvsem pišejo povsem neberljivo. Tole sem danes dobil na elektronski naslov in posledično objavljam – ker je zanimivo branje, kajne?? Spodaj sta narejena zajema ekrana, za občutek, ker ne bi Comic Sansa objavljal v zapisu!

Dragi novinarji,

kot Pripravnik V Življenjski Šoli Našega Učitelja Dragutina Barušić, ste mi darovali pogum, da se lotim biti Poverjenik, Z Obrambo Zaščite Nedolžnih in hvala vam za v meni pomik v premik.

sem mlad in svež, lahko rečem, do ”včeraj” trdi trmasti komunist, a Učitelju in Dragemu Bogu Hvala, da se S Pomočju Posebne Učenosti prenehal biti in nikoli več nebom egologičar.

če je lahko mene, ki sem bil kot kar ste vi sedaj – sama jama prepotence z impotenco potencijala v zaporu podrejanj sebe iznotraj preko nadrejanj nad Nedolžnimi – obiskal v Učitelju sam Sveti Duh, lahko rečem Mirne Duše, da ste padli v naročje ta Pravega Angela Na Zemlji, ki V Nas Z Malenkostmi Izgrajuje Plemenitost Vedenja Z Dobroto Videnja, kar se vam niti prisanjati nezmore.

z otkritjem razbremenitve, tako od tovornosti osebnosti kot od težavnosti osebe sem z največim Veseljem od Sreče do Radosti, spoznal, da je Moč V Dajanju Sebe in ne v jemanju sebi: Veličina Verovanja Pokazuje Količino Varovanja.

vas prosim, da prenehate, z nepravicami siliti v zločin;

– eni po pritihotapljenemu šepetu v sebi ”češ, tako čutim” pa sami se s pomanjljivostjo Promišljanja samovprašujete in si z omejenim Razumevanjem samoodgovarjate, ampak kako če niste v duhu, no kateremu?

– drugi po negativnih lobijev izvajati butaste zaključke, s katerimi posledično izvajate krivično dezinformiranje Naroda na podlagi cirkusiranj.

res, žalostno je, da vi mediji v iskanju povečevanje prodaje sejete negativnost (množica vas v Svetu se je javno pokesalo, da so se za dobro prodajo tiraže in čim več denarja obračali prekletim silami) in namerno posledično ohranjate Narod v pozabi ki ravno najbolj zaradi vas spi prav po prašanjih, kaj je Življenje?, kaj je Dobrota?, kaj je Človek?.

moj naš Preljubi Učitelj Drago nam v življenjskih stiskah močno pomaga in sam zaradi Njegove Lasnosti spoznal, da Dobrota ni nobena naivnost, da edino Plemenitost po nabranemu blatu dobesedno, ko ji se darujemo Naredi Usodu Zlatu.

do srečanja, s ta Drugačnim Učiteljem sem živel v razvajenosti komforja, dolgočasenju tolaženj v zabavah in z životarjenjem bil zoperen in kakor vi vsi v imenu izobraženosti gredo bolj na črne maše, kot na Maše Dragega Boga Jezusa Kristusa, malo je manjkalo, da bi brez Srečanja Z Nadučiteljem, butasto na kubik nažalost skončal na črnih mašah za pisljivo karijero (nedovoli Dragi Bog, te zlobnosti nobenimi) ampak, neglede da sem bil, prežalostno je, totalni sovražnik Sveti Rimokatoliški Cerkvi, kot so po difoltu satanske zaželjenosti vseeno vsi luciferni komunisti (jaz več nikoli in globoko se kesam za vsako prekleto misel) ampak se je Molitvami mojih in vaših (zato ste se srečali z Nadučiteljem ali Svetopisemsko Prerokom oz. na ravni Naroda, ki je simbolika Plemena mi začetne neznalice nadograjejega Svetega Jezika, lahko sploh Svetniško Izrečemo Za Sprejete Odvetniške Milosti z raspoloživim arsenalom tokratne jezične možnosti: Beli Mag, Čarobnjak, Vrač, Šaman – zato so edino v imenu izobraženosti samo bitange, Cerkvenih brezsrčnikov kot svetovnih brezdušnikov skočile na začetno Zmožnost Besedilo Naroda, čeprav nas Učitelj Drago takoj nauči Boljšega Izražanja Zaupanja) lastnih Prednikov usmilil Dragi Bog … tukaj ped nama je Nadučitelj in samo se lahko;

– ali s sprejenanjem spremenimo v darovanje a itak neizogibno kot spužva vedno sprejemamo in se vseeno enako po brezvoljnosti spreminjamo ampak tokrat po zlovolji kneza teme, a ker za Dušo ‘drugače’ nikoli neobstaja razen venuti ali Cveteti,

– ali jaz več Cvetim in nebom več nikoli zaradi vse večjega trmarenja v vse škartnejšo trdost z igro brezumne mase telepatske izzivnosti čakal, da Človeštvo tretja vojna pospravi na deponij in raje Pomagam Nedolžnimi Da Si Pomagajo Pomagati.

ob Svetemu Duhu oz. Angelu Dragi pa sem postal in ostal bom Priča Oljube Boljšega Človeka in spoznal sem ne le mejo med životarjenjem in Življenjem, temveč Božje Sporočilo.

vsi, ki so se ikoli srečali z Velikostjo v malemu Človeku, našim lastnim Učiteljem in imeli pogum sebi priznati, da so si leta zapravljali so Zaklad Častne Učenosti, ostajamo prebujeni,

nehvaležnost duh zla pokriva z luksuzi tovora rok+felerjev in so iste dometi domene tistih, ki jim je v življenju z lažno situiranostjo in navidezno popolnostjo postlano.

Vem, na daljavo da ste naduti, ampak vseeno prosim, da se z embargom več letih prenehate bahatiti pa kot ‘Ljudi Informacije’ Končno Čist Nedolžno Objavite Vsa Sporačanja  ZdraveAtmosfere.

za duh vaše lastne izdaje poklica, se tolažite, da smo mi šibkeži, ampak seveda, nebodite vsaj vi zabavljači v duhu slabega in nedovolite si pokatati, da ste dolgočaserji, ki zaradi prav ravno neozaveščenosti nepomagajo Prebuditi Narod, iz teme pozabe in propada občih vrlin.

načlovečniji Učitelj Nad Učitelji Dragutin Barušić Prijatelj nas vse zdravi od betonskega sindroma toliko hitro koliko si dovolimo odložiti igrače vseh simptoma pisljive navade, ki korakajoč v kaos ali inzistiranje gre v hojo pekla ali interesa, a tega duha hočejo samo coprni ljudi, da bi čim več Nedolžnih omrežili v zoprnosti,

… oh tem afektu efekta se reče kanček Dobrote je v vas in si jo nevržite v kanto za smeti, ker zahvaljujoč vama Sem V Pogumu PA ne le več Pripravnik temveč Poverjenik ZdraveAtmosfere, Andraž Fajdiga

   1. Dragi Haderji, ta beseda vas najbolj opisuje … to, da ste brezsrčni, zaradi malodušnosti, ker ste sledilci neumnostim je zelo hudo, no najbolj grdo je, da se povrh vsega držite kot kompetentni, a ‘o bistvu znanja o Življenju’ pravzaprav nimate pojma pa tavate v životarjenju in to ne bi, če vas ne bi v te simulacije stimuliral tržni lobiji, od proste industrije do iluminatne farmacije.

    Vam je trend frend, popularnost udarnost, modernost ležernost, imidž kič pa si dovoljujete skozi Javnost čez Generacije tlačiti Družine potem Državljane zatem Državo.

    Takšni kot ste vi, ne samo, da imajo rok temveč imajo feler, ker pa vam omogoča sistem ampak zato, ker v odgovornosti se vam ni bilo potrebno znojiti, a vseeno se trudite biti umetno trudni.
    LAHKO! KOLIKOR HOČETE AMPAK DOKLER ŽELITE KER VAS ŽIVLJENJSKI ČAS POBERE.
    Hetero Človek ima Potomce.
    Carmen Rogelšek Poverjenica ZdraveAtmosfera

 1. No se pač ne čudim kje smo, če so taki ljudje na ministrstvih. :/ Lahko bi kakšen stripar narisal tole našo politično burlesko :P

  1. Ali si takšni kot ste vi, senčne vešče, sploh zaslužite ime človek, ker je javnosti znano, da ste propadli performerji, ki preferiranje črne magije skrivate v komedijantskih seansah, kjer ste orientacijo ritke zamenjali pa ste zmedeni ter nam ne preostane drugega kot da vam pišemo v homicu, ampak ne se bati, da smo vam konkurenca, ker smo hetero in zato ste nas v bistvu napadli.
   Pravzaprav ste si sami sebi ukradli popularnost, hvala za doseženo, če bi vas vodil Sveti Duh, se to ne bi zgodilo.

   Štefka Ozmec, Poverjenica ZdraveAtmosfere

 2. Had nimam te rad, hej Roni, koliko te jih goni, ker jaz sem si dovolil, da me Učitelj Drago poroči in kaj so te senčne bojazni, da se bojiš ženske prikazni.

  Dragi seanserji pred vami nas je Učitelj Drago odrešil luzerstva, škoda da nebi tudi vas. Vsi smo srečno poročeni pred Svetim Rimokatoliškim Oltarjem Dragega Boga, mnogo nas je, veliko več kot si vi zabiti v malodušje zaradi porivanja od zadaj lahko sploh predstavljate.

  Sašo Goltez, Poverjenik ZdraveAtmosfere

 3. Roni Roni Roni Roni kateri so ti oni, ki te nafučkajo da se na linku izdajaš za ženomrzneža… Sedaj pa se sprašujemo ali si tisti hip-guru ali tisti s hop-na top, vseeno ste vsi ne glede ali ali samozadostni zamorjenci mimo Radosti.
  Nebi verjel poznam takšne, ki igrajo namizni tenis v sredo vsako sredo in se še hvalijo, da se obema obe žogici znucata. Joj kriza srednjih let mi je ukradla moža, mogoče šel je k tebi v seansno klet, kjer pritihotapljeno šepeta češ v imenu dobrega duh preklet.
  Ko Peter noče biti Svet ne nosi ga eter temveč veter… sko sko sko či či či pa z denarjem kupujete otroke, ker ste pleme brez potomcev.

  Sonja Skopec, Poverjenica ZdraveAtmosfere

 4. Roni… si parodija generacij, to pa ni več evolucija temveč ovulacija in ne rabiš parade ampak revolucijo (cca leto nazaj si že bil educiran in bi bil rad še reduciran) dovoli si učenje pa te bo obišlo mučenje, ker Ljubezen ni trpljenje… zate in takšne bomo vedno tukaj.

  Verjemi nam, ker mi hetero to vemo, ti boš kot maček Tom dobil dom ker boš prenehal biti dvoriščni hom in zaradi svoje lastne miškice ne boš motil sosedov v generacijah z jau jau jau, ki se na daljavo sliši mijau, kakor maček ki hodi okoli tuje kaše.

  Ne boš verjel, da sem se odrešila horjahulu zaradi mačka ki mijavka za estradnim hulahop, ker ni dama temveč je tran vesti titititi s padcem v trans, ki se predvsem pripiše številu izpraznjenih kozarcev.

  Lana Gabršeg, Poverjenica ZdraveAtmosfere

 5. Roni po vsem se kažeš da nisi ninđa temveč minđa ne glede, da si skakač iz sence, ne dovoli si da generacijam pustiš vtis skakalca, čeprav o sebi z obnašanjem poveš več kot vsi naši opisi skupaj.

  Zaman se šminkaš da si sonce a itak nisi niti senca izza katere si pred letom dni lansiral prevare enako kot sedaj granatiraš pretveze zastonj… ne se bat na mizi imamo vsa imena temne logistike in tukaj se vidi da si samo portir a delaš se da si dasa kot da imaš v rokavu asa, a s to prozornostjo špilanja ne boš šerif temveč baraba, katerega s kopanjem pasti pobere njegova lastna vaba.

  Simona lepa kot Mona Lisa ampak volkulja in ne lisica kot si ti, Poverjenica ZdraveAtmosfere

 6. Roni, tvoj zapis je dober. Ampak oprosti … komentarji sektašev so bolj zabavni. :) Jočem!

   1. Več kot očitno je imel Einstein prav, ko je rekel, da je edina neskončna stvar za katero je prepričan, človeška neumnost!

    Zgleda, da mi je crknu koledar in ne ura, a smo res v letu 2016?

    1. Hvala ti Joškič, da si genialno zaključil, kako so vaša kompliciranja okoli ZdraveAtmosfere sploh nepotrebna … res bi se ta Einstein vprašal zaradi česar tile kompleksaši uštimavajo had Med Narod in takoj bi prepoznal, da med produkti obstajajo škarti, ki so s količino premagali veličino produktov pa se in zato se v vesolju rojevajo črne luknje, ki vsaki had odpeljejo v ničevni hlad.

     Ana Bionda, Poverjenica ZA

Komentarji so zaprti.