Zdrava Atmosfera in njihove poverjenice in poverjeniki / komentarji #golden

Vsakič, ko pišem o Zdravi Atmosferi, dobim pod zapisom kup komentarjev njihovih poverjenic in poverjenikov. Komentarji so tako zabavni, da jim namenjam posebno objavo, saj je škoda, da ne bi tega “mojstrskega besedičenja” videl širni svet.

Tudi tokrat me Zdrava Atmosfera ni razočarala. Spodaj so komentarji. Vredno branja in razmisleka.

 • Roni po vsem se kažeš da nisi ninđa temveč minđa ne glede, da si skakač iz sence, ne dovoli si da generacijam pustiš vtis skakalca, čeprav o sebi z obnašanjem poveš več kot vsi naši opisi skupaj. Zaman se šminkaš da si sonce a itak nisi niti senca izza katere si pred letom dni lansiral prevare enako kot sedaj granatiraš pretveze zastonj… ne se bat na mizi imamo vsa imena temne logistike in tukaj se vidi da si samo portir a delaš se da si dasa kot da imaš v rokavu asa, a s to prozornostjo špilanja ne boš šerif temveč baraba, katerega s kopanjem pasti pobere njegova lastna vaba.

Simona lepa kot Mona Lisa ampak volkulja in ne lisica kot si ti, Poverjenica ZdraveAtmosfere

 • Dragi Haderji, ta beseda vas najbolj opisuje … to, da ste brezsrčni, zaradi malodušnosti, ker ste sledilci neumnostim je zelo hudo, no najbolj grdo je, da se povrh vsega držite kot kompetentni, a ‘o bistvu znanja o Življenju’ pravzaprav nimate pojma pa tavate v životarjenju in to ne bi, če vas ne bi v te simulacije stimuliral tržni lobiji, od proste industrije do iluminatne farmacije. Vam je trend frend, popularnost udarnost, modernost ležernost, imidž kič pa si dovoljujete skozi Javnost čez Generacije tlačiti Družine potem Državljane zatem Državo. Takšni kot ste vi, ne samo, da imajo rok temveč imajo feler, ker pa vam omogoča sistem ampak zato, ker v odgovornosti se vam ni bilo potrebno znojiti, a vseeno se trudite biti umetno trudni.
  LAHKO! KOLIKOR HOČETE AMPAK DOKLER ŽELITE KER VAS ŽIVLJENJSKI ČAS POBERE. Hetero Človek ima Potomce.

Carmen Rogelšek Poverjenica ZdraveAtmosfera

 • Ali si takšni kot ste vi, senčne vešče, sploh zaslužite ime človek, ker je javnosti znano, da ste propadli performerji, ki preferiranje črne magije skrivate v komedijantskih seansah, kjer ste orientacijo ritke zamenjali pa ste zmedeni ter nam ne preostane drugega kot da vam pišemo v homicu, ampak ne se bati, da smo vam konkurenca, ker smo hetero in zato ste nas v bistvu napadli. Pravzaprav ste si sami sebi ukradli popularnost, hvala za doseženo, če bi vas vodil Sveti Duh, se to ne bi zgodilo.

Štefka Ozmec, Poverjenica ZdraveAtmosfere

 • Had nimam te rad, hej Roni, koliko te jih goni, ker jaz sem si dovolil, da me Učitelj Drago poroči in kaj so te senčne bojazni, da se bojiš ženske prikazni. Dragi seanserji pred vami nas je Učitelj Drago odrešil luzerstva, škoda da nebi tudi vas. Vsi smo srečno poročeni pred Svetim Rimokatoliškim Oltarjem Dragega Boga, mnogo nas je, veliko več kot si vi zabiti v malodušje zaradi porivanja od zadaj lahko sploh predstavljate.

Sašo Goltez, Poverjenik ZdraveAtmosfere

 • Roni Roni Roni Roni kateri so ti oni, ki te nafučkajo da se na linku izdajaš za ženomrzneža… Sedaj pa se sprašujemo ali si tisti hip-guru ali tisti s hop-na top, vseeno ste vsi ne glede ali ali samozadostni zamorjenci mimo Radosti.
  Nebi verjel poznam takšne, ki igrajo namizni tenis v sredo vsako sredo in se še hvalijo, da se obema obe žogici znucata. Joj kriza srednjih let mi je ukradla moža, mogoče šel je k tebi v seansno klet, kjer pritihotapljeno šepeta češ v imenu dobrega duh preklet. Ko Peter noče biti Svet ne nosi ga eter temveč veter… sko sko sko či či či pa z denarjem kupujete otroke, ker ste pleme brez potomcev.

Sonja Skopec, Poverjenica ZdraveAtmosfere

 • Roni… si parodija generacij, to pa ni več evolucija temveč ovulacija in ne rabiš parade ampak revolucijo (cca leto nazaj si že bil educiran in bi bil rad še reduciran) dovoli si učenje pa te bo obišlo mučenje, ker Ljubezen ni trpljenje… zate in takšne bomo vedno tukaj. Verjemi nam, ker mi hetero to vemo, ti boš kot maček Tom dobil dom ker boš prenehal biti dvoriščni hom in zaradi svoje lastne miškice ne boš motil sosedov v generacijah z jau jau jau, ki se na daljavo sliši mijau, kakor maček ki hodi okoli tuje kaše. Ne boš verjel, da sem se odrešila horjahulu zaradi mačka ki mijavka za estradnim hulahop, ker ni dama temveč je tran vesti titititi s padcem v trans, ki se predvsem pripiše številu izpraznjenih kozarcev.

Lana Gabršeg, Poverjenica ZdraveAtmosfere

 1. Kaj je to, kaka reperska sekta? Al Zlatkota preveč poslušajo?

 2. Roni, da te ne bojo pod kakšen davčni mikroskop vzel :) , ali pa še kaj hujšeha…
  Saj veš s tistimi, ki so (če se potrudim in povem kar se da lepo) na robu, se ni za hecat, lahko jim vsak čas poči film :)

  kje naj te iščemo, če bo blog kar naenkrat “utihnil” :)

 3. Roni, ne glede da si ropar vseeno hvala ti za ropotanje z nebulozami. Hvala ti, da smo zahvaljujoč tvojemu blogu dobili mnogo simpatizerjev iz cele Slovenije, ker zaradi tebe gre Zaželjenost Do Učenja hitreje od ust do ust. To pa sploh ne bi šlo, če nam ti ne bi pomagal.
  Čudno je to, da ti kot češ izobraženi nič ne dojemaš, a navadni Narod Navdihnjeno pristopa v ZdravoAtmosfero.
  Roni, vseeno nadaljuj saj si nam odličen Piar in seveda vključuj svoje cirkusante, da te inspirirajo.

  Vera Šikanić, Poverjenica ZdraveAtmosfere

 4. tole pa marsikaj spremeni. ministrica za finance ni le pripadnica kulta, ampak pripadnica kulta, ki javno spodbuja homofobijo.

  1. Vse bolj se razkrivate, da ste naročeni za deplasiranje nedolžnih, ker si lastite javnost generacije trg …. tako dela mafija …. piše milijardo laži, ker izkorišča flegmatični narod. No vseeno je koliko se narod zakoplje v jamo, kopači so z nedolžnimi vedno na dnu.
   Ta vaša sporočanja kažejo na to, da ste mafija črne magije …. samo nadaljujte, ker vse kar se seje se tudi požanje in nobeni se ne bodo izognili posledic, ki jih širijo.
   Najprej nedolžnega tarčite pa ga z lažmi izčrpavate, potem pa opisujete, da takšen je, zatem se tolažite, da ste pošteni mediji, ampak vseeno takšno cenjenje vas bo označilo, ker škart nikoli ni bil vreden produkta.
   Dragi bralci, upamo, da vam je res do Resnice in ne do zabave, ker Had blog je širjenje dezinformacij, da bi bila žrtev slej ko prej ujeta v suženjstvo za izčrpavanje in tega ne delajo hetero ljudje.
   Vsi Simpatizerji Pripadniki Pripravniki Poverjeniki ZA
   Carmen Rogelšek ZA

   1. Sem 1000000000000x rajši “mafija črne magije”, kot pa da me en hrvaški debil nateguje!
    Pa čeprav ne vem kaj to pomeni. Mafija črne magije, so za nas “s pospravljenim podstrešjem”, samo tri besede brez kakršnega koli pomena!

    Kako je lahko ta blog širjenje dezinformacij, če pa sploh ni o ZA sam napisal, vse objavljeno je zraslo na ZA zeljnikih!
    Had je samo posredoval vaše bistroume, da smo se lahko ostali zgražali, med kakšnimi cvetkami živimo!

    Če se greste pa homofobijo, se lahko gremo pa tudi mi: Hetero ljudje se tudi ne pustijo od zadaj je*at in za to še plačevat članarino in “prostovoljne” prispevke!

    Zakaj morate takoj grozit in žalit ko vam ni všeč kaj se drugi pogovarjajo o vas? je mogoče vaš veleum tako naročil?

 5. Draga, v tintari prazna Joškica, vidi se, da si plitek sledilec itak neresnice, ker had je hladen, vse bolj si nažalost površen, zgolj puščava z možganskimi vijugami, prava rasna slovenska debilčina, sicer se ti nebi prikradlo zajebavati Nedolžne s sranjem iz ust ozadarjev, ker si z ušesi stara wc šoljka za driskance, ker te ohranjajo za septično jamo.

  Zdaj drek med dreki nadaljujmo, z ogledalom tvojega sovraženja, da; Hitro Se Boš Seznanil S Stvarnostjo, Da Te Imajo Šovinisti Temnega Šova Edino Za Toaletni Papir, Ko Si Lastno Slinavost Riti Brišejo S Tvojimi Zarjavelimi Možganskimi Vijugami.
  Ampak s teboj ni nič narobe, temveč so ti samo starši napačni, ker so te haddikepno vzgojili in zato si tragična špica za komedije z najbolj tupim hujskanjem s podmiznim ciljanjem na tarčo z nazivom ‘hetero ljudje’ da naj bi bili
  Joškanec, kako se ti sedaj zdi umazano vtikanje v ZdravoAtmosfero zaradi nategunov, ki te novačijo kvariti Nedolžne Slovence, ker te itak imajo med že številnimi dvorskimi norčki za še eno potrošno budalo na kubik.

  Laž ima kratke noge in ko
  bi vsaj kanček poštenosti, seveda cenjenja poznal, bi se res seznanil, da je učitelj Dragutin Barušič pomagal več Slovencem od vseh vas opic, opičenih iz daljave prdeti s podtikanji.
  LEPO TE PRIJATELJSKO USMERJAMO, DA SI IZ NAS NITI V POMISLEKIH NEDELAJ NEPRIJATELJE, KER NEVEŠ V KATEREMU GRMU LEŽI ZAJC, A KO BO PREPOZNO, SE TI BO MAMICA JOKALA, DA SI RAZVAJENEC RAZOČARAL OČETA, KER POLICIJA VAS JE PRIČELA ČEKIRATI IN KMALU VAS BO NIČEVNO KRDELO ZAČELO OBISKOVATI ….. IN TAKO JE PRAV, KER NOBENI NIMAJO PRAVICE ZASTRUPLJATI SVOJ LASTNI NAROD.

  Pred dobrim letom, nas je bežajoče rondalo napadlo s fatamorgansko halucinacijo in se utišalo v pripravljanju pokvarjenih nadaljevank, a ti butl za te podobne garjavosti, nadaljuješ zastrupljati Slovenske Državljane, češ ti nič neveš pa s samodopadanjem še naprej frajerčkaš pretveze, da vi senčarji nič neširite prozorne dezinformacije.
  Zmešanec, dovoljuješ se samodokazovati z zavajanjem in tako v prebrisance novačiti bolj glupe od sebe, da so vaša samoprevarna podtikanja lastnemu Narodu, kot zeljnik ZdraveAtomosfere.

  Užaljenec, kakšen namen ti je
  omenjati ZdravoAtmosfero, ko se prizadet zapletajoč samoomalovažuješ v neznanje pomena …. kdaj si pa videl, da ljudje brez šole znajo, ampak zato gredo v šolo, a ni tako, možganska klošarčina …. ne se bat, ker Mi Radi Educiramo vse nadobudne na njihovi lastni stopnji in verjemi nam, da niso več tako zelo bolani in ti si boš hiter ozdravil jezičino s katero Narodu razodevaš, da se
  te bo sramoval.

  Jebeki, ljubosumnost pokazuje surovost vas bednih ”SP” luzerčkov s plagijatskimi koraki v kvazi hoji.
  Res, niste samo gnide in ni nič čudnega, da pred Dobroto trpite, ker pred Plemenitostjo si vsaka surovina z navado gnoji samomuke in kar se nas ZAsrčkov tika, vi
  samo nadaljujte pomagati nam prešteti vas idiote in bodite vztrajni, a vseeno neboste Na Moralo odporni.
  PRISPOMNI SE DA, SMO TI SAMO DOZA OGLEDALA NABOJA V TEBI, PA LAHKO POČIŠ, DA TI AROGANCO SPRAVIMO V KANTO ZA SMETI, KJER JI JE, KOT ENAKO VSEM HLADNOKRVNIM BITJEM OČITNA DESTINACIJA IN ČAKAMO TE PA SI POTEPUH NEMISLI, DA SE NEBOMO URADNO SPOZNALI, KER RONI VAM VIJUGE NATEGUJE S PROGNOZO UTOPIJE, DA BO ZdravaAtmosfera KADARKOLI PRENEHALA.

  Se vidi, da ste nahujskani na Učitelja in nas, no tako zastonj kot zaman skrivate, da zlobo teh imbecilov nebomo razkrinkali.
  Zabitež drobnjarski, hvala ti, da si se izdal, da si samo potrček zlobnežev, ki te bodo itak kmalu skoraj zamenjali s številkico večjega škarta.
  SRAM VAS JE LAHKO VSE SKUPAJ, DA VAS KARIKATURNE, USPEVAJO SRBSKI LOBIČIČI KANDIDATURNO REKRUTIRATI ZA PODOBE SLOVENSKIH DRŽAVLJANOV.
  JOŠKALO NAHUJSKANO OD BANDE SLINAVE, POGLEJ SI NIŽJE PODPIS, A TOLIKO SI BEDEN, DA SE TI NITI NESANJA, KAJ TE BO, ČE SE NEBOŠ POKESAL, NAŠLO, KER TISTA FRAČA V IMENU DAME JE LEZBA IN SI KOT VSE KAČJE GNEZDO NA NJENE SIMPTOME LUCIFERIJAŠENJA SKUPAJ Z NJO V SINDROM SATANSKI PADEL.
  Seminarčica snežana kragelj in tečajčica novinarčica miška, ki po Bralcih tiho tiše najtiše snežinsko piška.

  Poverjeniki ZdraveAtmosfere

 6. napredujejo tej v atmosfero…..mene je ganilo, da Biomehaniki društva Zdrava atmosfera zdravijo tudi avtomobile pred chemtrailsi in GSO…..

 7. Don Mrčesni Kihot, to da si dovoljuješ, da ti misli letajo kot vešče je mogoče tvoja stvar, dokler s zavajajočim prstom ne kažeš na nedolžne. In tukaj je meja pa se samo prispomni kaj se vešči zgodi, ko brez veze leti a posebej s provokacijo zajebavati v imenu duhovitosti. Imaš srečo, da smo ZdravaAtmosfera, če bi bili nezdrava, kje bi ti bil zaradi dolgega jezika.

  Vsi Poverjeniki ZdraveAtmosfere

Komentarji so zaprti.