Vsakič, ko pišem o Zdravi Atmosferi, dobim pod zapisom kup komentarjev njihovih poverjenic in poverjenikov. Komentarji so tako zabavni, da jim namenjam posebno objavo, saj je škoda, da ne bi tega “mojstrskega besedičenja” videl širni svet.

Tudi tokrat me Zdrava Atmosfera ni razočarala. Spodaj so komentarji. Vredno branja in razmisleka.

  • Roni po vsem se kažeš da nisi ninđa temveč minđa ne glede, da si skakač iz sence, ne dovoli si da generacijam pustiš vtis skakalca, čeprav o sebi z obnašanjem poveš več kot vsi naši opisi skupaj. Zaman se šminkaš da si sonce a itak nisi niti senca izza katere si pred letom dni lansiral prevare enako kot sedaj granatiraš pretveze zastonj… ne se bat na mizi imamo vsa imena temne logistike in tukaj se vidi da si samo portir a delaš se da si dasa kot da imaš v rokavu asa, a s to prozornostjo špilanja ne boš šerif temveč baraba, katerega s kopanjem pasti pobere njegova lastna vaba.

Simona lepa kot Mona Lisa ampak volkulja in ne lisica kot si ti, Poverjenica ZdraveAtmosfere

  • Dragi Haderji, ta beseda vas najbolj opisuje … to, da ste brezsrčni, zaradi malodušnosti, ker ste sledilci neumnostim je zelo hudo, no najbolj grdo je, da se povrh vsega držite kot kompetentni, a ‘o bistvu znanja o Življenju’ pravzaprav nimate pojma pa tavate v životarjenju in to ne bi, če vas ne bi v te simulacije stimuliral tržni lobiji, od proste industrije do iluminatne farmacije. Vam je trend frend, popularnost udarnost, modernost ležernost, imidž kič pa si dovoljujete skozi Javnost čez Generacije tlačiti Družine potem Državljane zatem Državo. Takšni kot ste vi, ne samo, da imajo rok temveč imajo feler, ker pa vam omogoča sistem ampak zato, ker v odgovornosti se vam ni bilo potrebno znojiti, a vseeno se trudite biti umetno trudni.
    LAHKO! KOLIKOR HOČETE AMPAK DOKLER ŽELITE KER VAS ŽIVLJENJSKI ČAS POBERE. Hetero Človek ima Potomce.

Carmen Rogelšek Poverjenica ZdraveAtmosfera

  • Ali si takšni kot ste vi, senčne vešče, sploh zaslužite ime človek, ker je javnosti znano, da ste propadli performerji, ki preferiranje črne magije skrivate v komedijantskih seansah, kjer ste orientacijo ritke zamenjali pa ste zmedeni ter nam ne preostane drugega kot da vam pišemo v homicu, ampak ne se bati, da smo vam konkurenca, ker smo hetero in zato ste nas v bistvu napadli. Pravzaprav ste si sami sebi ukradli popularnost, hvala za doseženo, če bi vas vodil Sveti Duh, se to ne bi zgodilo.

Štefka Ozmec, Poverjenica ZdraveAtmosfere

  • Had nimam te rad, hej Roni, koliko te jih goni, ker jaz sem si dovolil, da me Učitelj Drago poroči in kaj so te senčne bojazni, da se bojiš ženske prikazni. Dragi seanserji pred vami nas je Učitelj Drago odrešil luzerstva, škoda da nebi tudi vas. Vsi smo srečno poročeni pred Svetim Rimokatoliškim Oltarjem Dragega Boga, mnogo nas je, veliko več kot si vi zabiti v malodušje zaradi porivanja od zadaj lahko sploh predstavljate.

Sašo Goltez, Poverjenik ZdraveAtmosfere

  • Roni Roni Roni Roni kateri so ti oni, ki te nafučkajo da se na linku izdajaš za ženomrzneža… Sedaj pa se sprašujemo ali si tisti hip-guru ali tisti s hop-na top, vseeno ste vsi ne glede ali ali samozadostni zamorjenci mimo Radosti.
    Nebi verjel poznam takšne, ki igrajo namizni tenis v sredo vsako sredo in se še hvalijo, da se obema obe žogici znucata. Joj kriza srednjih let mi je ukradla moža, mogoče šel je k tebi v seansno klet, kjer pritihotapljeno šepeta češ v imenu dobrega duh preklet. Ko Peter noče biti Svet ne nosi ga eter temveč veter… sko sko sko či či či pa z denarjem kupujete otroke, ker ste pleme brez potomcev.

Sonja Skopec, Poverjenica ZdraveAtmosfere

  • Roni… si parodija generacij, to pa ni več evolucija temveč ovulacija in ne rabiš parade ampak revolucijo (cca leto nazaj si že bil educiran in bi bil rad še reduciran) dovoli si učenje pa te bo obišlo mučenje, ker Ljubezen ni trpljenje… zate in takšne bomo vedno tukaj. Verjemi nam, ker mi hetero to vemo, ti boš kot maček Tom dobil dom ker boš prenehal biti dvoriščni hom in zaradi svoje lastne miškice ne boš motil sosedov v generacijah z jau jau jau, ki se na daljavo sliši mijau, kakor maček ki hodi okoli tuje kaše. Ne boš verjel, da sem se odrešila horjahulu zaradi mačka ki mijavka za estradnim hulahop, ker ni dama temveč je tran vesti titititi s padcem v trans, ki se predvsem pripiše številu izpraznjenih kozarcev.

Lana Gabršeg, Poverjenica ZdraveAtmosfere