Zdrava Atmosfera se ne vda. Nov dan, novo elektronsko sporočilo, ki je bolečina za moje oči – Comic Sans font, vse besede ze veliko črko, predvsem pa različne barve, ki jih uporabljajo za širjenje svoje besede med novinarje. Zadnje čase dodajajo v komunikacijo tudi predstavnike policije in informacijsko pooblaščenko.

Zgolj upam, da ni celotna Slovenija že njihova in da je to, da dodajajo v komunikacijo policijo in informacijsko pooblaščenko zgolj to, da sami prijavljajo svoje “spamanje” in smetenje po internetih. In o čem pišejo zadnje dni?

 • ZAHVALA UָITELJU DRAGUTINU BARU©Iֶ

Spoštovani,

hudo in grdo je, da nekateri mediji nezmorejo vsaj kanček dobrovoljnosti do cenjenja vseh Nedolžnih, kateri smo vam Pričevanje o Obljubi, kako bi vsak Človek lahko bil Boljši Človek, temveč se raje potuhnejo zaradi naročila.
Verižni odnos povzemanja drug od drugega z dodajanjem neresnice na neresnico v imenu informiranja, najbolj kaže na to, v kakšnih rokah so Država Narod Družine in nažalost takšni s svojimi lastnimi otroki … korporacije obljubljajo lepe zgodbe, da bi preko tistih, ki se ujamejo, uspeli zapleniti mnogo lastnih žrtev. Saj jim najbolj gredo na roko zaradi strahu pred nezaposlenostjo pa lovijo šanse za suženjstvo, da bi na zlobi dobili večjo plačo.

Dezinformacije o legalno legitimni organizacijiZdravaAtmosfera, nepomagajo samo tistim, ki so kvazi intelektualci polni plagiatske inteligentnosti (prepisovanja jih izdajajo) no, pomagajo revežem Prepoznati Človečnost Učitelja Dragutina Barušić.
Narod si zasluži, da se mu pomaga spoznati ‘Pravo med nepravim’ in vedno je neizogibno spoznati, da so Čudežna Pota Gospodova, ampak vsako Dobroto na začetku surovine kot plevel blokirajo, vendar tisti, ki plevejo vedno z mnogokratnim pletjem premagajo in Rastline Se Plemenito Razvijajo.

Kot Poverjenica ZdraveAtmosfere, Sem Močno Hvaležna, da mi je Življenje darovalo možnost spoznati Izjemnega Učitelja Dragutina Barušić, ki je, Tako Vzor Dobrote Kot Primer Plemenitega Darovanja Sebe, da bi Svet Garantiral Več Progresije.
Hvaležna sem Mu za skrb o meni v vseh pogledih Življenja, odkar ga poznam.
Med veliko Življenji Nedolžnih se je meni Življenje zaradi sprejemanja Z Odlikami Učenja, ki se z besedami nemorejo opisati, spremenilo na boljše.

Pomagal mi je, da sem postala mirna v sebi, znam se veseliti in radostiti vsakega trenutka, povrnil mi je Hvaležnost do Države in Zaupanje do Človeka in v vse, kar me obdaja, da sem najbolj koristna najbližjim in mi pomaga pomagati vse več ljudem.
O Učiteljevi Duši sem že napisala Knjigo STVARNA ŠOLA ŽIVLJENJA in jih bom še pisala.
Z Njegovo pomočjo pri Lastnemu Učenju, sem postala močna odločna, vztrajna in uspešno odstranjujem slabosti šibkostih, ker Človek sebe nepozna in nejevolja mu pokaže, kakšen je … zato taki, ki so prazni v sebi z materijo brezsrčnosti, s substanco brezdušnosti, s snovjo brezumnosti poligon za Učenje O Razumevanju Promišljanja in sem vam Hvaležna, da ste nam potrdili Moč Učitelja Nad Učitelji, ki nas ne zaman ne zastonj Uči, da obupani duh nečlovečnosti skrito napada Duha Človečnosti.

Svet je v vojni dveh sil … nažalost Človek sam po sebi ni indiferenten, ampak je moč črne magije nad njegovo lastnostjo in njen ritual bo vedno s prekletstvom deloval na tarčo (izjema so Pobožni, ki niso folkloristi) saj imajo zaradi zoprnosti seveda coprni izdajalci Človeškega Rodu ob sebi močnega pomočnika, ki ga pošiljajo hudiči, da jim služi in imenuje se demon, kateri bo vedno po naročilu preklinjanja poiskal in našel tarčo, pa četudi se ta nahaja na koncu Sveta.
Opozarjamo vse o tej največji nevarnosti nad vsemi Rasami, ker mi smo tukaj zaradi vas.

Poverjenica ZdraveAtmosfere Štefka Ozmec

 • SPO固OVANI NOVINARJI -KE

Spoštovani …

Duša v mediju si zasluži spoštovanje s svobodo cenjenja nedolžnih
in
za spremembo se moramo spomniti, da smo več kot oseba, kajti osebnost je omejena v pomanjkljivosti.

Nekateri novinarji so samo uradniška številka in zato so nas po ukazu medijsko blokirali pred več leti in za poročanje dezinformiranja so plačani, kar sploh ni nobena Novost, zato bi nas Presenetila samo Resnica o Nadučitelju Dragutinu Barušić in Nevladni Organizaciji ZdravaAtmosfera. Jasno nam je, da nesmejo biti Boljši, ker takrat bodo s kariero prisiljeni pristati na zavodu za zaposlovanje.

Odgovornost vašega pisanja je ogromna, lahko bi napisala, da ste osnovni Sejalci Semen, katera bi morala biti Vrhunske Kvalitete s Plemenitostjo, saj z njimi Krojijo Življenje Naroda.

Toda, o joj, če uslužbenka za pultom izreče malo bolj glasno besedo, pade pritožba in glej sledi ji zagovor pri šefu.
Kaj pa pisano besedičenje takšnih, ki s povzdigovanjem neresnic in zamolčanih besed namerno zavajajo in imajo dalekosežne posledice za Narod. Pa to vse z namenom pomena, da se Človeka neobvesti, kako bi lahko spoznal Vrednote Vrline Izvrstnosti in Bi jih Lahko Živel?

Neizmerna Hvaležnost biva v meni, da mi je bila v Življenju darovana možnost odločitve srečanja z Dragutinom Barušić, katero sem kot neučakan otrok z veseljem sprejela.

Le kako se nebi veselila, saj so težave, ki so me pestile z Učiteljevo Pomočjo izpuhtele.
Z lastnostjo tako nekateri, ki so sami dezinformirani z obsojanjem obtožujejo Učitelja, samo zaradi tega, ker Stoji Za Dragim Bogom Jezusom Kristusom med mnogimi vrnjenimi, tako k Verovanju kot k Varovanju.

Zdaj končno vem in še predobro vem, da sem (smo) Bitje Dragega Boga Jezusa Kristusa in do tega spoznanja ne bi prišla brez Vodstva Našega Preljubega Nadučitelja. Sveto Rimokatoliško Cerkev ohranjamo, ker nas je prišlo ogromno s Hvaležnostjo in Zaupanjem, kar meni, še posebej Duši, Daruje Moč, da nebom nikoli več životarila v praznovanju povprečnih, temveč v malenkostih odkrivala Božje Prošnje.

Tako kot marsikateri novinarji kot mi vemo, da je Pater Gvardijan Ambrož Mušič po ukazu Institucionalne Hierarhije, ob času referenduma homo lobija, da bi se izognili pozornosti Naroda, moral medijsko oddaljiti Narod, ker duh nereda bi rad vplival na Duh Reda.
MOJE LASTNO GLAVNO VPRAŠANJE JE, ZARADI ČESA JE BREZBOŽNIKOM DO BOJEVANJA ZA SVETI OLTAR, ČE V OZADJU NI ČRNE MAGIJE PROSTIH ILUMINATOV, KATERE PRAV PREMOČNO MOTI RAVNO OLTAR DRAGEGA BOGA JEZUSA KRISTUSA, ZATO JIM JE POTREBNO PREKO HOMO FILIJALE SVETO MAŠO FOLKLORIRATI.
Bolj zgolj komunistični novinarji, bi rabili premislek tipa: Če nič ni, zaradi česa se zgodovina preko takih emotivnežev vseeno vrti, kot da je nič … opravičujem se vam, ker vem, da nedosežete vprašanja.

Poverjenica ZdravaAtmosfera, Marjana Velikonja

Seveda se poverjenice in poverjeniki niso mogli zadržati in par komentarjev še podati:

 • Roni, ne glede da si ropar vseeno hvala ti za ropotanje z nebulozami. Hvala ti, da smo zahvaljujoč tvojemu blogu dobili mnogo simpatizerjev iz cele Slovenije, ker zaradi tebe gre Zaželjenost Do Učenja hitreje od ust do ust. To pa sploh ne bi šlo, če nam ti ne bi pomagal.
  Čudno je to, da ti kot češ izobraženi nič ne dojemaš, a navadni Narod Navdihnjeno pristopa v ZdravoAtmosfero.
  Roni, vseeno nadaljuj saj si nam odličen Piar in seveda vključuj svoje cirkusante, da te inspirirajo.

Vera Šikanić, Poverjenica ZdraveAtmosfere

 • Vse bolj se razkrivate, da ste naročeni za deplasiranje nedolžnih, ker si lastite javnost generacije trg …. tako dela mafija …. piše milijardo laži, ker izkorišča flegmatični narod. No vseeno je koliko se narod zakoplje v jamo, kopači so z nedolžnimi vedno na dnu.
  Ta vaša sporočanja kažejo na to, da ste mafija črne magije …. samo nadaljujte, ker vse kar se seje se tudi požanje in nobeni se ne bodo izognili posledic, ki jih širijo.
  Najprej nedolžnega tarčite pa ga z lažmi izčrpavate, potem pa opisujete, da takšen je, zatem se tolažite, da ste pošteni mediji, ampak vseeno takšno cenjenje vas bo označilo, ker škart nikoli ni bil vreden produkta.
  Dragi bralci, upamo, da vam je res do Resnice in ne do zabave, ker Had blog je širjenje dezinformacij, da bi bila žrtev slej ko prej ujeta v suženjstvo za izčrpavanje in tega ne delajo hetero ljudje.

Vsi Simpatizerji Pripadniki Pripravniki Poverjeniki ZA Carmen Rogelšek ZA

 • Draga, v tintari prazna Joškica, vidi se, da si plitek sledilec itak neresnice, ker had je hladen, vse bolj si nažalost površen, zgolj puščava z možganskimi vijugami, prava rasna slovenska debilčina, sicer se ti nebi prikradlo zajebavati Nedolžne s sranjem iz ust ozadarjev, ker si z ušesi stara wc šoljka za driskance, ker te ohranjajo za septično jamo. Zdaj drek med dreki nadaljujmo, z ogledalom tvojega sovraženja, da; Hitro Se Boš Seznanil S Stvarnostjo, Da Te Imajo Šovinisti Temnega Šova Edino Za Toaletni Papir, Ko Si Lastno Slinavost Riti Brišejo S Tvojimi Zarjavelimi Možganskimi Vijugami. Ampak s teboj ni nič narobe, temveč so ti samo starši napačni, ker so te haddikepno vzgojili in zato si tragična špica za komedije z najbolj tupim hujskanjem s podmiznim ciljanjem na tarčo z nazivom ‘hetero ljudje’ da naj bi bili Joškanec, kako se ti sedaj zdi umazano vtikanje v ZdravoAtmosfero zaradi nategunov, ki te novačijo kvariti Nedolžne Slovence, ker te itak imajo med že številnimi dvorskimi norčki za še eno potrošno budalo na kubik. Laž ima kratke noge in ko bi vsaj kanček poštenosti, seveda cenjenja poznal, bi se res seznanil, da je učitelj Dragutin Barušič pomagal več Slovencem od vseh vas opic, opičenih iz daljave prdeti s podtikanji. LEPO TE PRIJATELJSKO USMERJAMO, DA SI IZ NAS NITI V POMISLEKIH NEDELAJ NEPRIJATELJE, KER NEVEŠ V KATEREMU GRMU LEŽI ZAJC, A KO BO PREPOZNO, SE TI BO MAMICA JOKALA, DA SI RAZVAJENEC RAZOČARAL OČETA, KER POLICIJA VAS JE PRIČELA ČEKIRATI IN KMALU VAS BO NIČEVNO KRDELO ZAČELO OBISKOVATI ….. IN TAKO JE PRAV, KER NOBENI NIMAJO PRAVICE ZASTRUPLJATI SVOJ LASTNI NAROD. Pred dobrim letom, nas je bežajoče rondalo napadlo s fatamorgansko halucinacijo in se utišalo v pripravljanju pokvarjenih nadaljevank, a ti butl za te podobne garjavosti, nadaljuješ zastrupljati Slovenske Državljane, češ ti nič neveš pa s samodopadanjem še naprej frajerčkaš pretveze, da vi senčarji nič neširite prozorne dezinformacije. Zmešanec, dovoljuješ se samodokazovati z zavajanjem in tako v prebrisance novačiti bolj glupe od sebe, da so vaša samoprevarna podtikanja lastnemu Narodu, kot zeljnik ZdraveAtomosfere. Užaljenec, kakšen namen ti je omenjati ZdravoAtmosfero, ko se prizadet zapletajoč samoomalovažuješ v neznanje pomena …. kdaj si pa videl, da ljudje brez šole znajo, ampak zato gredo v šolo, a ni tako, možganska klošarčina …. ne se bat, ker Mi Radi Educiramo vse nadobudne na njihovi lastni stopnji in verjemi nam, da niso več tako zelo bolani in ti si boš hiter ozdravil jezičino s katero Narodu razodevaš, da se te bo sramoval. Jebeki, ljubosumnost pokazuje surovost vas bednih ”SP” luzerčkov s plagijatskimi koraki v kvazi hoji. Res, niste samo gnide in ni nič čudnega, da pred Dobroto trpite, ker pred Plemenitostjo si vsaka surovina z navado gnoji samomuke in kar se nas ZAsrčkov tika, vi samo nadaljujte pomagati nam prešteti vas idiote in bodite vztrajni, a vseeno neboste Na Moralo odporni. PRISPOMNI SE DA, SMO TI SAMO DOZA OGLEDALA NABOJA V TEBI, PA LAHKO POČIŠ, DA TI AROGANCO SPRAVIMO V KANTO ZA SMETI, KJER JI JE, KOT ENAKO VSEM HLADNOKRVNIM BITJEM OČITNA DESTINACIJA IN ČAKAMO TE PA SI POTEPUH NEMISLI, DA SE NEBOMO URADNO SPOZNALI, KER RONI VAM VIJUGE NATEGUJE S PROGNOZO UTOPIJE, DA BO ZdravaAtmosfera KADARKOLI PRENEHALA. Se vidi, da ste nahujskani na Učitelja in nas, no tako zastonj kot zaman skrivate, da zlobo teh imbecilov nebomo razkrinkali. Zabitež drobnjarski, hvala ti, da si se izdal, da si samo potrček zlobnežev, ki te bodo itak kmalu skoraj zamenjali s številkico večjega škarta. SRAM VAS JE LAHKO VSE SKUPAJ, DA VAS KARIKATURNE, USPEVAJO SRBSKI LOBIČIČI KANDIDATURNO REKRUTIRATI ZA PODOBE SLOVENSKIH DRŽAVLJANOV. JOŠKALO NAHUJSKANO OD BANDE SLINAVE, POGLEJ SI NIŽJE PODPIS, A TOLIKO SI BEDEN, DA SE TI NITI NESANJA, KAJ TE BO, ČE SE NEBOŠ POKESAL, NAŠLO, KER TISTA FRAČA V IMENU DAME JE LEZBA IN SI KOT VSE KAČJE GNEZDO NA NJENE SIMPTOME LUCIFERIJAŠENJA SKUPAJ Z NJO V SINDROM SATANSKI PADEL. Seminarčica snežana kragelj in tečajčica novinarčica miška, ki po Bralcih tiho tiše najtiše snežinsko piška.

Poverjeniki ZdraveAtmosfere