Melania Trump se bo v čudovitem kraju, imenovanem Amerika, borila proti spletnemu nadlegovanju

Melania Trump je priskočila na pomoč svojemu možu, Donaldu Trumpu, v predvolilni kampaniji. V svojem govoru je povedala, med drugim, tudi tole: Odrasla sem v majhnem mestu v Sloveniji, v bližini čudovite reke in gozdov. Majhna država je bila takrat pod komunistično oblastjo. Seveda pa smo vedeli, da obstaja čudovit kraj, imenovan Amerika. Amerika je pomenila, da če lahko sanjaš o nečem, lahko to tam tudi uresničiš. (vir)

Pravilno ste prebrali. Melania bo v teh parih dneh, ki so še do volitev, pomagala preobrniti volivce na stran svojega moža in se bo očitno tudi več pojavljala v javnosti. Namreč, po njenem prvem govoru, ki ga je imela in ki je bil kopija govora Michelle Obama iz leta 2008, ni več dobila takšnih priložnosti.

Ker gre Donaldu Trumpu precej za nohte, pa se je očitno odločil, da bo poskusil tudi z Melanio. Njen zadnji govor v Philadelphii je vseboval besede – kindness, honesty, respect, compassion, charity, understanding, cooperation. Vse tiste besede, ki niso na “repertoarju” Donalda Trumpa.

V govoru je govorila o otroštvu, migrantstvu in materinstvu, če pa bo postala prva dama, pa se bo zavzemala proti spletnemu nadlegovanju. “We must find better ways to honor and support the basic goodness of our children, especially in social media. It will be one of the main focuses of my work if I’m privileged enough to become your first lady. I will also work hard to improve everyday life for women.”

Zanimivo in smešno – saj se bo potem morala najprej boriti proti svojemu možu, ki s svojimi izjavami šokira svet in tudi na internetih ni njegov ton komunikacije čisto nič drugačen. Tudi odzivi uporabnikov Twitterja so šli v to smer.

Ampak ja, nekaj so predvolilne floskule, nekaj pa je realnost. Kar pa smo navajeni tudi že iz Slovenije in naših kandidatov, ki nam obljubijo med in mleko, po volitvah pa ugotovimo, da se obljub držijo, ampak med in mleko sta zgolj in samo za njih!

No, še par dni in potem bo te norije konec in ljudje ne bodo več živeli v “reality showu” imenovanem volitve, ki ga sedaj doživljajo vsak dan in očitno se s tem šovom tudi precej ukvarjajo in so pripravljeni čakati ure in ure v vrstah, da oddajo svoj glas.

Ko moraš izbirati med dvema slabima kandidatoma, za katerega se odločiš? Za tistega, ki lahko stori manj škode? Ali za tistega, ki je storil že veliko škode? Američani niso v ravno zavidljivi situaciji glede teh volitev, ampak sam se nagibam k zmagi Hillary Clinton. Čez par dni bom to tudi videl. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja