Elektronsko sporočilo, ki so ga prejeli vsi katoliški duhovniki v Sloveniji in se sedaj posreduje vernikom – preko vseh možnih komunikacijskih kanalov. Potrebno je zbrati vrste in zbrati manjkajočih 3000 podpisov za državljansko pobudo za zaščito zakonske zveze in družine. Saj veste.. Za otroke gre. Tokrat na nivoju Evrope. In ja, za otroke gre – saj se še spomnimo lapanja Aleša Primca in njegovih podanikov pred časom, ko je šlo v bistvu zgolj in samo za njih in trasiranje poti v politiko. Tole spodaj kroži med verniki v teh dneh. Dobrodošli v preteklosti…

Spoštovani duhovniki in vsi pastoralni delavci!

Posredujte ta poziv župljanom na vse dostopne načine: v nedeljskih oznanilih, v zakonskih skupinah, župnijskih svetih, na spletni strani, predvsem pa preko e-pošte. Manjka nam zelo malo podpisov in sramotno bi bilo, da se ne zganemo. Dokazali smo že, da zmoremo precej težje stvari. Časa ni veliko, a dovolj, da do nedelje 11. decembra zberemo še manjkajočih 3000 podpisov.

MAMA, OČE IN OTROCI – mumdadandkids / Evropska državljanska pobuda za zaščito zakonske zveze in družine

Podprimo družino in zakonsko zvezo v Evropi:

„Evropska državljanska pobuda potrebuje vašo podporo za zaščito zakonske zveze in družine v Evropi. Danes zakonodaja v nekaterih državah več ne ščiti zvezo med moškim in žensko, ki edina  zagotavlja, da ima otrok mamo in očeta. Zedinimo se in preprečimo, da bi EU z novimi opredelitvami pritiskala na vse države članice. Zakonska zveza obstaja med moškim in žensko in družina temelji na zakonski zvezi in/ali starševstvu. Prosimo, podprite evropsko pobudo „Mama, oče in otroci“ sedaj in oddajte svoj podpis

  • Sodišče EU potrjuje: opredeliti zakonsko zvezo kot skupnost moškega in ženske ni diskriminatorno. Lahko pa se to obrne, če se ne bomo sami zavzeli za zaščito zakona in družine, kot ju poznamo:
  • Zakonska zveza – trajna in zvesta skupnost med moškim in žensko z namenom osnovanja družine.
  • Družina – oče, mama in njuni otroci.
  • Družinski odnosi –razmerja med dvema zakoncema, med staršema in njunimi otroki.
  • Da, podpiram zahtevo za EU ureditev, ki bo opredeljevala pomen zakonske zveze in družine: zakon je zveza med moškim in žensko, družina temelji na poroki in/ali potomstvu.

Pohitite! Časa imamo le še do nedelje 11. 12., da v Sloveniji zberemo zahtevanih vsaj 6000 podpisov. Do zdaj smo jih zbrali polovico. Vzelo vam bo le minutko za elektronski podpis! Potrebujete le svojo identifikacijsko številko (EMŠO).

Več: http://www.mumdadandkids.eu/si

Božjega in Marijinega varstva nad nas in nad vso Evropo!

Evropska državljanska pobuda: Mama, oče in otroci
Evropska državljanska pobuda: Mama, oče in otroci