Canon se je letos odločil za zanimivo akcijo – poimenoval jo je #selfieless in njen namen je, da se osredotočimo na druge. Da se za trenutek svet ne vrti zgolj okoli nas, ampak da storimo korak naprej in pomagamo nekomu drugemu. In potem se mi je zastavilo zanimivo vprašanje – kako narediti #selfieless in pri tem biti vseeno malce kreativen in nikakor ne izpostavljati dobrodelnosti.

Najboljša dobrodelnost je tista, ki pride iz nas samih. Dobesedno. Tudi moja odločitev je bila potem precej preprosta. Sam imam AB+ kri in ker se zavedam, da lahko z njo rešim življenje komu, sem se odločil, da bo to moj #selfieless posnetek. Seveda sem moral označiti še tri prijatelje – izbira je bila lahka, saj sem izbral tri fotografe, ki fotografijo s Canon opremo!

Tudi vi lahko narediti nekaj dobrega za druge – #selfieless

Če vas zanima, kako sodelovati v tej akciji, potem so tukaj zelo preprosta navodila. In mogoče ob njih za trenutek pomislite na vse tiste, ki nimajo ničesar in jim podarite nekaj, kar bi jih lahko osrečilo. Pa čeprav je to zgolj prijazna beseda, nasmeh, ali pa starejši sosedi nesete vrečko iz trgovine. Sreča je v majhnih stvareh…

  • osrečite nekoga. Naredite karkoli za kogarkoli.
  • objavite svoje slike #selfieless. Povejte zgodbo in jo označite z oznako #selfieless.
  • povabite prijatelje. Označite prijatelje, da še oni poskusijo.
#selfieless
#selfieless