Malcajt / kam na malico – s pomočjo aplikacije na vašem telefonu

Obstaja kup aplikacij, ki rešujejo takšne in drugačne probleme. Malcajt, aplikacija za iOS in Android telefone pa rešuje problem vaše malice. Ja, prav ste prebrali. Malcajt vam ponuja spisek restavracij (lokalov) in preko različnih filtrov lahko poiščete jedi, ki bi jih jedli za malico!

Odkar se prehranjujem vegansko imam skoraj vedno enak problem. Kaj jesti za malico? Namreč, dejstvo je, da se mi ne da naročati ekstra jedi in jih čakati in posledično večinoma preskočim malico. Spletna mesta restavracij ponavadi nimajo ažurne ponudbe, njihovih Facebook strani pa se mi ne da iskati.

Tukaj pride na pomoč Malcajt!

Aplikacija je na voljo za iOS in Android operacijski sistem. Sam jo uporabljam že nekaj časa in sem navdušen. Namreč, aplikacija omogoča iskanje malice/kosila po različnih kriterijih:

  • po regiji, ali občini
  • po oddaljenosti od trenutne lokacije
  • po ponudnikih
  • po različnih filtrih (vegansko, vegetarijansko, parkirni prostor, otroška igrala, odprto ob nedeljah)

Ko izberemo vse skupaj, dobimo ponudbo malic za cel teden – celotno ponudbo, prav tako pa tudi informacije o sami restavraciji (kontaktni podatki, odpiralni časi, spletno mesto..).. Edina stvar, ki jo pogrešam je, da ni podatkov o plačilnih karticah.

Kje najdete Malcajt?

Meni tale aplikacija reši precej problemov, ki jih imam s prehranjevanjem. In verjetno nisem edini, ki rad vnaprej ve, kaj bo jedel in predvsem kje bo jedel.

  1. Zanimiva ideja, če bodo skbeli tudi za bazo, bi znal biti zelo uporaben produkt.

Komentarji so zaprti.