Samsung MWC 2017 / Samsung Galaxy Tab S3 in Gear VR s kontolerjem

Samsung z Galaxy Tab S3 in Galaxy Book, ki nudita izboljšane razvedrilne vsebine in večjo učinkovitost, razširil svoj portfelj tabličnih računalnikov

Samsung Electronics je danes predstavil Samsung Galaxy Tab S3 in Samsung Galaxy Book, elegantno oblikovana tablična računalnika z napredno tehnologijo, ki nudita premium mobilno izkušnjo. Galaxy Tab S3 navdušencem nad digitalnimi vsebinami zagotavlja izjemno video in igralniško izkušnjo, poleg tega pa je vsestransko uporaben kot orodje za doseganje učinkovitosti. Medtem ko Galaxy Book zagotavlja boljšo računalniško zmogljivost za delo in zabavo.

Galaxy Tab S3 ima 9,7-palični Super AMOLED zaslon, Galaxy Book pa je na voljo v dveh različicah – 10,6-palični TFT LCD in 12-palični Super AMOLED zaslon.

Nova tablična računalnika, predstavljena na kongresu MWC, prinašata premium Galaxy tehnologijo, vključno z:

  • HDR (»High Dynamic Range«) video vsebino: Galaxy Tab S3 in 12-palični Galaxy Book podpirata video v obliki HDR (10-bitne barve) za resnično doživetje barv in digitalnih vsebin.
  • Samsung Flow: Samsung Flow omogoča brezhibno delo na poti. Uporablja biometrično avtentifikacijo za varno prijavo in brezžično povezavo s kompatibilnimi napravi za prenos dokumentov z mobilnih naprav. Samsung Flow sinhronizira obvestila o sporočilih tako, da uporabniki nikoli ne zamudijo pomembnih sporočil, ne glede na to ali uporabljajo mobilni telefon ali tablični računalnik.
  • Izpopolnjen S Pen*: S Pen z 0,7 mm konico in povečano občutljivostjo na dotik omogoča resnično izkušnjo pisanja. Vključuje tudi priročne funkcije, kot so Screen Off Memo za hitre zapiske, PDF Annotation za enostavno dodajanje besedila in Advanced Drawing Tools za profesionalno risanje.

Oba tablična računalnika prinašata inovativno Galaxy tehnologijo podjetja Samsung, vključno z glavno kamero, ločljivosti 13 milijonov slikovnih pik, ki omogoča samodejno ostrenje, in sprednjo kamero, ločljivosti 5 milijonov slikovnih pik, za visoko kakovostne fotografije. Tablična računalnika imata tudi razširljiv pomnilniški prostor**, omogočata hitro polnjenje baterije in sta energijsko učinkovitejši, kar zagotavlja do 12 ur predvajanja videov na Galaxy Tab S3 in do 10,5 ur na Samsung Book.

“Pri podjetju Samsung smo zavezani k premikanju mej na področju mobilnih in računalniških izkušenj z zagotavljanjem najboljših naprav v razredu, ki zadovoljujejo različne potrebe in zahteve uporabnikov mobilnih naprav,” je povedal DJ Koh, predsednik sektorja mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics. “Naša novi tablična računalnika sta zasnovana na premium tehnologiji, ki nudi učinkovito in vsestransko izkušnjo za uporabnike, ne glede na to ali so doma, v službi ali na poti.”

Samsung Galaxy Tab S3: Optimiziran za razvedrilne vsebine, a kljub temu omogoča vsestransko uporabo

Samsung Galaxy Tab S3 je, z osupljivim AMOLED zaslonom in možnostjo kino izkušnje s 4K predvajanjem videov, mobilno zabavo dvignil na naslednjo stopnjo. Galaxy Tab S3 je tudi prvi Samsung tablični računalnik s quad-stereo zvočniki, proizvajalca AKG Harman, ki zagotavlja edinstveno vizualno in slušno izkušnjo. V sodelovanju s partnerji, kot je na primer Amazon, lahko uporabniki neposredno dostopajo do originalnih HDR videov.

Galaxy Tab S3, ki je optimiziran za igranje iger, vključuje Vulkan API vmesnik za vrhunsko grafiko, Game Launcher za izboljšani uporabniški vmesnik in osebno izkušnjo igranja ter tudi načine Ne moti za nemoteno igranje.

Galaxy Tab S3 z vgrajenim S Pen uporabnikom omogoča, da so bolj učinkoviti in ustvarjalni ter lahko počnejo več stvari hkrati. Galaxy Tab S3 je zasnovan tako, da s hitrim polnjenjem in daljšim življenjem baterije omogoča uporabnikom, da so vedno povezani.

Samsung s predstavitvijo novih očal Gear VR s kontrolerjem širi Gear VR ekosistem in izkušnje virtualne resničnosti

Samsung Electronics Co. je danes predstavil prva tovrstna očala Samsung Gear VR s kontrolerjem, ki jih podpira podjetje Oculus. Gear VR s kontrolerjem širi ekosistem virtualne resničnosti podjetja Samsung in uporabnikom prinaša enostavnejšo doživetje Gear VR izkušenj.

Kontroler z ergonomskim in zaobljenim dizajnom zagotavlja optimalno igro in udobnost, omogoča priročen nadzor z eno roko in boljšo interakcijo giba z minimalnim premikom glave, kar se kaže v udobnejši uporabniški izkušnji. Kontroler uporabnikom prinaša:

  • Številne oblike gibanja za boljšo VR izkušnjo – Sledilna tablica zagotavlja hitrejšo izbiro in interakcijo z VR aplikacijami, omogoča številne oblike gibanja, ki med drugim vključuje možnosti izbiranja, podrsa in opustitve, nagiba. Medtem ko sprožilec mogoča izboljšano igralno izkušnjo.
  • Minimalno gibanje z dolgotrajnejšo uporabo – Tipke domov, glasnost in nazaj na kontrolerju uporabniku zagotavljajo vse, kar so do sedaj potrebovali, a tokrat z enostavnejšim dostopom, kar prinaša boljšo osredotočenost na poglobljeno vsebino.
  • Varen prijem za udobno igro – Trak na kontrolerju, tudi med najbolj dinamičnimi premiki, zagotavlja varen prijem za udobno in varno igro.

“Pri podjetju Samsung smo zavezani k postavljanju in preseganju standardov izkušenj virtualne resničnosti, ki so sedaj lažje dostopni in prinašajo najvišjo stopnjo kakovosti, ” je dejal Younghee Lee, izvršni podpredsednik sektorja mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics. »Gear VR s kontrolerjem širi naš VR ekosistem in uporabnikom omogoča večjo vključenost in poglobljenost v VR vsebino – tako pri igrah kot pri video vsebinah.”

Gear VR s kontrolerjem se za obširno izkušnjo gledanja ponaša z 42 mm lečo in 101° vidnim poljem (FOV) ter napredno tehnologijo za nadzor popačenja, ki minimalizira slabosti pri gibanju. Samsung Gear VR s kontrolerjem s pretvornikom podpira mikro USB in priključek tipa C. Poleg tega Gear VR vsebuje trak, ki drži kontroler, tudi takrat, ko ni v uporabi.

Najnovejša izdaja Samsung Gear VR je kompatibilna z Galaxy S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6 in S6 edge.