Angelca Likovič – oseba, ki se ji gre za otroke. Ko ji to pride prav. Sicer pa je bila Angelca včeraj nagrajena z nagrado bodeča neža, ki jo podarja spletni portal spol.si in kolektiv Rdeče zore. Ni pozitivna ta nagrada, saj je to nagrada najbolj seksistično izjav – lansko leto sta jo prejela Borut Pahor in Rosvita Pesek. Kaj je izjavila Angelca Likovič?

V Tarči, kjer je bila tema Splav – kdaj se začne življenje je izrekla besede: “Resnično vsak otrok je spočet z ljubeznijo, razen tisti, ki so posiljeni. So pa nekatere ženske posiljene, ampak tudi tem posiljenim ženskam je treba pomagati, da rodijo otroke, ker bodo potem srečne, tiste posiljevalce pa lahko kaznujemo, od ena do deset let zapora.

Vendar to ni bilo vse. Ona je presenetila še z eno izjavo v prispevku Porota – pravica ženske ali otroka v oddaji Dobro jutro na TV Slovenija 1: “Poglejte, kaj je Merklova v Nemčiji naredila, ker nima nobene reprodukcije, koliko ljudi iz tujine je potegnila. Mi se borimo za to, da bomo imeli naše potomce s slovenskimi koreninami, zato podpiramo vse mamice, da rodijo, tudi posiljene. Poglejte, drage moje gospe, če bi vaše mame naredile splav, vas ne bi bilo danes tukaj, tudi mene ne, zato sem jaz proti splavu.

Ja. To je Angelca Likovič. Njej se gre za otroke.. Ampak ne za vse. Samo za tiste, ki so blizu njej in njenemu načinu razmišljanja.

3 Responses to Angelca Likovič / čestitam za najbolj seksistično izjavo lanskega leta

 1. Joško pravi:

  Angelca in Janusz Korwin-Mikke sta lih za skup :)

  onadva ne potrebujeta ure onadva rabita KOLEDAR, ker sta ostala kakšnih 50 do 60 let za cajtom

 2. Joško pravi:

  Ko ga Angelca pihne, piha orkanska burja!
  Po njeno je razlika, če žensko posili domačin ali pa begunec in posledično bi bila enkrat proti drugič pa za splav.

 3. Perko pravi:

  Kolegica po načinu razmišljanja Aleša Primca :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.