V bistvu je bila njegova žena / Robert Kelly in otroka v etru

Pred par dnevi je internete preplavil posnetek, ko sta Roberta Kellya med izjavo za televizijo “zmotila” otroka, ki sta prišla v kader. Glede na to, da je bilo snemano doma in da sta mulčka še povsem majhna (en v hojci) je bil pripetljal zabaven – to se je odražalo tudi v številu ogledov. Vendar se je pojavilo tudi vprašanje – oseba, ki je prišla po otroka je bila namreč Azijka. In ljudje so se začeli spraševati, če bo izgubila službo – kot varuška otrok.

No, zgodba je drugačna. Namreč ta Azijka ni varuška, ampak mati otrok Roberta Kellya, Kim Jung-A in včeraj sta tudi dala intervju za medije, kjer sta razložila vse skupaj.

Kaj je zanimivo pri tem? Da je večina ljudi sklepala, da je Azijka varuška. Ker je takšen zaključek najbolj preprost, kajne. Glede na številne komentarje, me to niti ne preseneča.

Druga stvar, ki je zanimiva pa je reakcija Roberta Kellya. Namreč, če on ne bi v tistem trenutku poskušal “odgnati” mulčkov, ampak bi ju vzel v naročje in nadaljeval kometiranje z njima, bi bil danes “internet meme”. No, tudi sicer je, ampak ne tako v pozitivnem kontekstu, kot bi lahko bil. Ampak za to je že prepozno in škoda je, da ni izkoristil danega momenta sebi v prid.

Ja, ljudje zaključujemo o stvareh, ki jih ne poznamo, niti ne razumemo, zelo na prvo žogo. In vsakič znova sem presenečen, ko se zgodi kaj takšnega.

  1. Tudi jaz sem pričakoval, da ga bo posadil na kolena se nasmehnil in nadaljeval z poročanjem.

Komentarji so zaprti.