Aleš Primc v Škofji Loki ustanovi stranko GOD in BOG se maščuje s potresom

Včeraj je v Škofji Loki potekal ustanovni kongres stranke Aleša Primca – Glas za otroke in družine. Že sama okrajšava imena stranke GOD je “pathetic in prikaže, kdo jim lahko pomaga v Sloveniji – ker očitno nihče drug več ne verjame v njihovo poslanstvo – po domače – vseeno jim je za otroke, če to niso krščanski in “naši”. No, na ustanovitveni konvenciji se je zbralo malo število ljudi – manj kot 200, kar mi vrača zaupanje v Slovence.

Še bolj zanimivo pa je dejstvo, da je Škofjo Loko včeraj stresel zvečer stresel rahel potres, kar pomeni, da tudi BOG ni zadovoljen s tem svetohlinstvom Aleša Primca.

Zabeležili potres magnitude 1,0 v bližini Škofje Loke, 17 km severozahodno od Ljubljane.Po prvih podatkih so potres čutili posamezni prebivalci Reteč, Godešiča in Medvod. Ocenjujemo, da intenziteta (učinki) potresa ni presegla III. stopnje po evropski potresni lestvici (EMS-98) (vir)

Včeraj je bil materinski dan. Glede na to, da je sovpadala ustanovitev stranke s tem praznikom, se mi zastavlja preprosto vprašanje – ali so ostala dekleta in ženske, ki nimajo otrok (iz takšnih in drugačnih razlogov) že avtomatsko ožigosana s strani stranke GOD? Niso dovolj Slovenke, ker nimajo otroke?

Stranka GOD ima 38 deklaracijskih točk, ki temeljijo na spoštovanju materinstva in očetovstva, slovenske kulture, dela, nedeljskega počitka in krščanstva.

To je to. Vse jasno. Njihova izhodišča so jasna. Primerna 21. stoletju. No, mogoče so hoteli napisati, da se bo z njimi Slovnija vrnila v 16. stoletje, ampak to so nepomembni detajli. Glede na njihovo zastavljeno strategijo – ki smo jo spoznali že pri družinskem referendumu, kjer so nabirali točke s poceni populizmom. Niti najmanj ne dvomim, da ne bodo tudi sedaj, ko so zakorakali v politiko.

Aha. Še moja stava – na volitvah bodo prišli v parlament (1 mesto), vendar jih javnost ne bo vzela resno, ker so potrošili že ves arzenal in so zgolj in samo še predvidljivi.

 1. Zemlja se trese tudi danes.

  ŠKOFJA LOKA
  Ob 13.55 so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic Urada za seizmologijo in geologijo, Agencije RS za okolje, zabeležili potres magnitude 0,8 v bližini Škofje Loke, 17 km severozahodno od Ljubljane. Po prvih podatkih so potres čutili posamezni prebivalci Spodnje Senice, Zbilja, Rakovnika in Sore. Ocenjujejo, da intenziteta (učinki) potresa ni presegla III. stopnje po evropski potresni lestvici (EMS-98).

  1. Želim vse dobro. Upam, da se boste dotaknili tudi bolnih, starostnikov in pozabljenih, katere glasove ‘nabirajo’ rdeči aktivisti (zb, desus, jugo nostalgiki,idr ). Iskreno: želim da zrastete čim više, saj predstavljate upanje za novo Slovenijo.

 2. Eno mesto v parlamentu ne morejo dobiti.4 % volilni prag imamo. Torej ali 4 mesta ali nič.

  Razen pri italijanski in madžarski manjšini. Tam gre po eno mesto v DZ.

 3. Vse stranke govorite o spremembah vendar od vsega skupaj na koncu ni nič. V glavnem poskrbite za sebe (tako levi kot desni). Da ne bi bil napačno razumljen, jaz sem že od samega začetka osamosvojitve, in tudi pred njo, zagovornik desnega pola. Bil sem med prvimi člani SDS, vendar sem jo zapusti ravno zato, ker se eno o govori, drugo pa dela. Nikoli prej nisem bil v nobeni stranki razen omenjene in tudi sedaj nisem. Bom pa postal v tistem trenutku, ko bo stranka predstavila program, v katerem bo predstavila plačilno disciplino (vsi se še spomnimo SDK-ja). moj predlog je, da bi bila samo dva plačilna roka in sicer 15 dni in 30 dni. Če to vnesete v svoj predvolilni program imate in glas več. Garantiram pa vam, da bo večina manjših podjetnikov dalo svoj glas vam, če boste dali poudarek na to temo.

Komentarji so zaprti.