Kako osrečiti moškega? Preprosto. Hrana, seks in dober “pleh”.  Priznam, sam sem tudi zelo plehek. Ford Mustang, ki ga v akciji #neukrotljiv lahko srečate, kako se vozi po Ljubljani, je včeraj “zapeljal tudi mene”. No, ni bil samo en, ampak jih je bilo pet skupaj – rumeni je tisti, ki ima 5.0 motor in je med ostalimi “ecoboosterji” izstopal po malce drugačnem “grillu”.

Ko so me pred časom kontaktirali, če me zanima vožnja z Mustangom, sem seveda kot “majhen otrok” rekel da. Sicer sem pričakoval, da se bom lahko sam vozil eno uro po Ljubljani, ampak temu ni bilo tako. Imajo voznike, zelo dobre voznike, ki vedo, kako se streže vsem tem konjem pod pokrovom. Fantje imajo izkušnje, predvsem pa obvladujejo vozila – zadnji pogon, gladek asfalt ljubljanskih ulic – popoln recept za katastrofo. Sicer bi imel ta avto – za vikend na poligonu, kjer so velike izletne cone, predvsem pa, kjer so kontrolirani pogoji. Sicer pa dvomim, da bi prinesel nazaj kaj več od ključa!

Z Mustangom sem se včeraj vozil dobri dve uri in v tem času naredil kup posnetkov z GoPro kamero, ki pa jih moram še zmontirati, ampak za prvi vtis je tale spodnji video. Da človek dobi občutek, zakaj so se ljudje ob cestah ustavljali, zakaj so vlekli telefone iz svojih žepov in objavljali fotografije in videe na družbenih omrežjih.

Smešno, ampak zanimivo. Sploh ne potrebuješ oglaševanja, če imaš takšna vozila. Par krogov čez mesto in doseg je veliko večji, kot pa če vržeš par 100.000 eurov v oglaševanje. In toliko nasmejanih obrazov, kot sem jih videl včeraj v dveh urah sovoznikovanja, ob pogledu na pet Ford Mustangov že dolgo nisem videl.. Upam, da mi čim prej uspe zmontirati video – do takrat pa en moj teaser…

Moj YouTube kanal – https://www.youtube.com/ronikordis