Blender Smoothie Maker ECG SM 364 Mix&Go / unboxing video in test

Pred časom so me poklicali iz podjetja enaA in me povprašali, če bi naredil kakšno recenzijo izdelkov iz njihove spletne trgovine. Očitno je bil moj odgovor DA in spodaj je prva recenzija izdelka podjetja ECG – blender Smoothie Maker ECG SM 364 Mix&Go, ki v spletni trgovini stane 19,85 eurov in če kupite blender do 17.4. in uporabite kodo: had – potem imate zastonj poštnino.

Odkar se prehranjujem vegansko precej uporabljam blender. Do sedaj še nisem imel plastičnih steklenic (plastenk) za hranjenje smoothija, ki pa sta glavni del tega smoothie makerja – namreč v plastični steklenički “miksate” sadje in zelenjavo in ju potem zaprete s pokrovčkom in pijete, kadar želite.

Smoothie Maker ECG SM 364 ima moč 300W in v teh dneh, ko ga uporabljam sem ugotovil, da naredi enako gostljato in kvalitetno zmiksane smoothije, kot blenderji z večjimi močmi. Osebno mi je pri blenderju pomembno, da sadje res drobno naseklja, da smoothie lepo teče in da ni večjih koščkov sadja. Je zelo preprost za uporabo, prav tako pa se lahko plastenki pereta v pomivalnem stroju.

Moj YouTube kanal – https://www.youtube.com/ronikordis

Test blenderja Smoothie Maker ECG SM 364 Mix&Go in unboxing? V spodnjem video posnetku!

 1. Sem se tudi sam nedavno hvalil s podobnim nutri-smuti-blenderjem, pa je rekla prehranska poznavalka, da so blenderji BS, ali le za tiste, ki nimajo več svojih zob ;)
  V smislu, da blender uniči vlaknine, ki so še kako pomembne. In drugo, da so sadni smutiji čista sladkorna bomba. Tako, da če že, le zeleni smutiji…

  1. drzi. in se zavedam tega. ampak zjutraj, k vrzem skupaj otrobe pa corn flakse in sadje :) pa pride zelo prav :)

 2. Tukaj bo pa treba kasneje malo narediti update.

  Ker tale zadeva crkuje kot po tekočem traku. Smo kupuli v Sparu in ko sem vračal na reklamacijah, sta tam bila še dva z istim problemom. In je rekla teta na reklamacijah da jih imajo pol o skladišče. Je pa bilo to pred letom dni, morda so kaj izboljšali.

   1. Ne spomnim natančno. Mislim da so se obrabili plasticni zobniki, ki potem prenesejo rotacijo na nožke.

    Saj če se ti zgodi, boš vedel.

    :-)

Komentarji so zaprti.