Pred časom so me poklicali iz podjetja enaA in me povprašali, če bi naredil kakšno recenzijo izdelkov iz njihove spletne trgovine. Očitno je bil moj odgovor DA in spodaj je prva recenzija izdelka podjetja ECG – blender Smoothie Maker ECG SM 364 Mix&Go, ki v spletni trgovini stane 19,85 eurov in če kupite blender do 17.4. in uporabite kodo: had – potem imate zastonj poštnino.

Odkar se prehranjujem vegansko precej uporabljam blender. Do sedaj še nisem imel plastičnih steklenic (plastenk) za hranjenje smoothija, ki pa sta glavni del tega smoothie makerja – namreč v plastični steklenički “miksate” sadje in zelenjavo in ju potem zaprete s pokrovčkom in pijete, kadar želite.

Smoothie Maker ECG SM 364 ima moč 300W in v teh dneh, ko ga uporabljam sem ugotovil, da naredi enako gostljato in kvalitetno zmiksane smoothije, kot blenderji z večjimi močmi. Osebno mi je pri blenderju pomembno, da sadje res drobno naseklja, da smoothie lepo teče in da ni večjih koščkov sadja. Je zelo preprost za uporabo, prav tako pa se lahko plastenki pereta v pomivalnem stroju.

Moj YouTube kanal – https://www.youtube.com/ronikordis

Test blenderja Smoothie Maker ECG SM 364 Mix&Go in unboxing? V spodnjem video posnetku!