Ko so mi pred časom ponudili v test sesalnik Bosch Pro Hygenic, nisem povsem natančno vedel, kako naj se tega lotim. Kaj sploh je pomembno pri sesalniku? Je to njegova glasnost? Je to moč sesanja? Filter? Predvsem pa, kako naj vse skupaj posnamem in iz tega naredim video, ki bo vsaj malce zanimiv..

Neskončno vprašanj za moškega, ki živi sam v hiši in ki je v zadnjem času precej na ti tudi s pralnim strojem – ja, stroj mi nič več ne obarva perila in skriva nogavic! Predvsem pa, kako naj pokažem kako učinkovit je sesalnik, če nimam živali, malih otrok, ali pa kopice pajkov in “bauck” (končno sem to besedo lahko uporabil v zapisu!). Ampak po vrsti..

Prvotna ideja je bila, da poskusim posesati rože, ki jih imam v hiši. Ideja se sliši super, vendar sem ugotovil, da mogoče to ni najbolj pametno početje, glede na to, da sem pred časom presajal rože in je zemlja še mokra. Ok. Gremo naprej.

Sesanje ostankov v kaminu! Ideja, ki sem jo že pred leti realiziral in je sesalnik pristal v smeteh. Tokrat sem se lotil prebiranja navodil in ugotovil, da se to ne počne s sesalnikom. Kljub temu, da ima Bosch sesalnik cel sistem proti prahu in alergenom.

Kaj mi še preostane? Hmm. Na kaj me spominja sesalnik! Snifanje koke? Mogoče pa ta ideja sploh ni slaba in se jo da dejansko izpeljati. Seveda je vsaka podobnost s politiki na naši domači sceni zgolj in samo plod vaše domišljije! In kako se lotiš tega? Zelo preprosto – v spodnjem videu je prikazano, kako učinkovito “potegne” vse črtice iz mize!

Naročite se na moj YouTube kanal – https://www.youtube.com/ronikordis

Moje mnenje o sesalniku Bosch Pro Hygenic?

Ker ne spremljam trga sesalnikov, ga ne morem primerjati z ostalimi, predvsem pa ne vem, kaj velja za Ferrarija med sesalniki. Bosch Pro Hygenic je ravno dovolj velik, da ga lahko spravim v omaro med cunje, precej tih (sploh pri minimalni hitrosti), predvsem pa dobro sesa. Da vseh nastavkov, ki so zraven niti ne omenjam, kajti pojma nimam za kaj se uporabljajo – ampak kot sem slišal, so ti nastavki precej uporabni. Mislm, da je za moškega dovolj en sam in se z njim loti vsega – od pajkov na stropu, do tal in okolice hiše.

Da, prav ste prebrali, tudi okolico hiše sem sesal in priznam, da sem bil navdušen! Mi je všeč ta sesalnik, mogoče je edina napaka to, da ni IOT in bi lahko na koncu sesanja preveril koliko kalorij sem pokuril in koliko metrov posesal. Ampak vsega pa tudi ne more imeti, kajne?

Sesalnik Bosch Pro Hygenic karakteristike / cena 222 eurov

  • moč 650 W
  • glasnost 75 dB
  • razred energijske učinkovitosti A
  • 5-litrska prostornina vrečke za prah
  • UltraAllergy System – trojni učinek na prah in alergene
  • ULPA Allergy Filter – razred izpusta prahu A
  • QuattroPower System – nizka poraba energijea
  • PowerProtect System
Bosch Pro Hygenic Vacuum Cleaner #enostavnozabavno
Bosch Pro Hygenic Vacuum Cleaner #enostavnozabavno