Mnenja o tem, kateri sladoled je najboljši na svetu se krešejo. Vendar je dejstvo, da se je Gelateria Dondoli v San Gimignanu dolga leta ponašala s nazivom najboljšega sladoleda na svetu. Vsaj sodeč po vseh priznanjih, ki so na vratah, predvsem pa po vrsti ljudi, ki čakajo, da bi preizkusili njihov sladoled in naredili selfija s sladoledom pred sladoledarnico.

Sam sem bil skeptičen, da bom v Italiji dobil sladoled, ki ni narejen iz mleka, vendar so me v Gelateriji Dondoli presenetili, saj so imel par okusov sladoledov narejenih brez živalskih izdelkov – med njima tudi mango in čokolada. Sicer čokolada je bila preveč kakavova (kako pač drugače!), medtem, ko je bil okus manga njami njami.

Edina slabost sladoledov iz Gelaterie Dondoli je, da jih prehitro zmanjka, pa vendar se ti ne da še enkrat v vrsto in gužvo turistov, ki si želijo res #topshit sladoled.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.