Dejstvo je, da SDS potvarja zgodovino. Tokrat sta v glavni vlogi Janez Janša in Franc Breznik z objavo fotografije na Twitterju o povojnih pobojih pri nas. To, da fotografija ne prikazuje tega, kar sta zapisala ob njej je seveda povsem nepomembno. Za desnico je pomembno to, da poskušajo spremeniti zgodovino. V tem primeru gre za “žrtve Yu komunizma”.

Kaj sta objavila Janša in Breznik na Twitterju?

Da ju ni sram!

Fotografijo sta ukradla iz naslova http://www.holocaustresearchproject.org/trials/einsatztrial.html – Mass grave of murdered Jews (Stahlecker, Franz W., “Comprehensive Report of Einsatzgruppe A Operations up to 15 October 1941”, Exhibit L-180, translated in part and reprinted in Office of the United States Chief of Counsel For Prosecution of Axis Criminality, Nazi Conspiracy and Aggression, Volume VII, pages 978-995, USGPO, Washington DC 1946 (“Red Series”) in jo izkoristila za to, da bi dokazala, da kako so “komunisti” po vojni pobijali narod.

Ko laž ponoviš stokrat.. Postane resnica. In njuni sledilci so jima aplavdirali ob tem ponarejanju zgodovine! Ampak ja, tako desnica potvarja zgodovino in zgodovinska dejstva. Kako bi jim človek sploh lahko še kaj verjel? Oni so fake!