Unior DH Cup / Downhill Kranjska gora C2 video

Včeraj je v Kranjski gori potekala dirka za Unior DH Cup / Downhill Kranjska gora C2. Jaz pa sem se po dolgem času sprehodil po dh progi v Kranjski gori, ki jo zadnja leta uspešno upravlja Jure Culiberg in skrbi za to, da postavi Kranjsko goro na zemljevid želenih destinacij za vse ljubitelje gorskega kolesarstva.

Zadnja leta se marsikaj spreminja v Kranjski gori, ki postaja vse bolj priljubljena destinacija za gorske kolesarje. Kljub temu, da ni podpore države, pa se par zanesenjakov trudi z organiziranjem tekem, kot tudi novih prog – ravno naslednji teden odpirajo nov trail, za katerega so dobili vsa soglasja in bo prinesel precej novosti v Kranjsko goro.

Včerajšnja DH tekma je bila zanimiva – obilno deževje v preteklih dneh je naredilo svoje in vožnja po razmočenem blatu v nekaterih predelih proge je bila precej naporna in tudi blatna. Sam sem se peš povzpel na vrh proge in na GoPro kamero posnel par posnetkov, ki sem jih sestavil in spodaj je prikaz, kako je vse skupaj izgledalo na dirko včeraj..