Casali zabava na splavu ob Makalonci

Poletje, čas zabav in vročine. Že večkrat sem slišal o Casali zabavah, tokrat pa sem bil tudi prvič povabljen na Casali žur na splav ob Makalonci. Kljub temu, da se ponavadi takšnih zabav več ne udeležujem, pa sem se kljub vročini odločil, da grem vsaj za par minut pogledat, kakšna je ta zabava. Za tiste, ki se vam ne da brati naprej #topshit zabava!

Zakaj sem bil povabljen na zabavo? Ko smo šli pred časom na Dunaj, na ogled proizvodnje Manner, sem šele izvedel, da je Casali del njihovega proizvodnega asortimana. In ker sem “jamral”, da še nisem bil na Casali zabavi, sem dobil vabilo.

To, da te na začetku pričakajo simpatične hostese v Casali barvah je bil dober znak. Tudi to, da je bilo celotno prizorišče na splavu ob Makalonci v teh barvah mi je bilo všeč. Glasbo je vrtel DJ Pero (salsa in reggeaton) in priznam, da sem drugič v življenju slišal komad, ki ga bom letošnje poletje slišal še n-krat – Despacito v neki drugačni izvedbi, ki pa je šel skupaj s samo tematiko zabave.

Na dogodku je bila tudi Regina, ki se je spontano odločila in zapela pesem Dan najlepših sanj. O tem, da sem sam krulil zraven, mi verjetno ni potrebno izgubljati besed. Tudi Danica Lovenjak in še kup znanih domačih estradnikov je bilo na zabavi, ki je trajala precej dolgo v noč.

Aha. Pijača in hrana. Burgerji in osvežilni koktajli Havana, prav tako pa tudi Casali rum kroglice. Na srečo sem imel protekcijo in sem lahko dobil tudi brezalkoholne koktejle, kot tudi veganski burger. Da pa ni bila to zabava samo za izbrance, pa je dokazal direktor Mannerja za JV Evropo, Alex Lipovšek, ki je ob pomoči svojih sodelavcev, vrečke s Casali kroglicami delil tudi z mimoidočimi, ki so prečkali Ribjo brv.

Sam pa sem imel srečo, da sem bil izžreban za Casali body board. Torej, če kdo vidi koga v Ljubljanici, ki išče valove. No, to nisem jaz. In ja, Casali zabava je super, edino žal mi je, da ne konzumiram alkoholov!