The Biggest Loser je nov resničnostni šov, ki ga bo predvajal Planet TV. Voditeljica šova The Biggest Loser bo Špela Grošelj. Zakaj jaz pišem o tem šovu? Hmm. Nagrada je zanimiva – zmagovalec šova The Biggest Loser bo za vsak izgubljeni kilogram nagrajen s 1000 euri.

Vam je sedaj malce bolj jasno kaj se bo dogajalo v tem resničnostnem šovu? Ljudem, ki imajo težave s prekomerno težo bodo tekmovali v šovu – sicer pod budnim očesom zdravnikov, trenerjev, nutricionistov in motivatorjev.

Torej, če prav razumem – ljudje pred TV zasloni bomo lahko opazovali ljudi, ki imajo težavo s preveliko težo in bodo hujšali pred kamero. Zanimiv je naslov oddaje, kajne? Sicer ima dvoumen pomen. Loser je lahko zguba – in če imenujejo ljudi, ki imajo težave s prekomerno težo zgube, potem je tole čudna stvar.

Sicer je šov po licenci in priznam, da ga še nisem gledal. Mi je pa zanimivo, kako začne delovati ustroj – ko mediji poročajo o Špeli Grošelj skoraj vsakodnevno. O tem, da je bila nekoč tudi ona bolj obilna, da ima sedaj najbolj seksi postavo, kot tudi o tem, da bo vodila nov šov. Eh, ja. Tako potekajo te stvari v Sloveniji …

Avto show Grosuplje 38