The Biggest Loser / resničnostni šov na Planet TV in voditeljica Špela Grošelj

The Biggest Loser je nov resničnostni šov, ki ga bo predvajal Planet TV. Voditeljica šova The Biggest Loser bo Špela Grošelj. Zakaj jaz pišem o tem šovu? Hmm. Nagrada je zanimiva – zmagovalec šova The Biggest Loser bo za vsak izgubljeni kilogram nagrajen s 1000 euri.

Vam je sedaj malce bolj jasno kaj se bo dogajalo v tem resničnostnem šovu? Ljudem, ki imajo težave s prekomerno težo bodo tekmovali v šovu – sicer pod budnim očesom zdravnikov, trenerjev, nutricionistov in motivatorjev.

Torej, če prav razumem – ljudje pred TV zasloni bomo lahko opazovali ljudi, ki imajo težavo s preveliko težo in bodo hujšali pred kamero. Zanimiv je naslov oddaje, kajne? Sicer ima dvoumen pomen. Loser je lahko zguba – in če imenujejo ljudi, ki imajo težave s prekomerno težo zgube, potem je tole čudna stvar.

Sicer je šov po licenci in priznam, da ga še nisem gledal. Mi je pa zanimivo, kako začne delovati ustroj – ko mediji poročajo o Špeli Grošelj skoraj vsakodnevno. O tem, da je bila nekoč tudi ona bolj obilna, da ima sedaj najbolj seksi postavo, kot tudi o tem, da bo vodila nov šov. Eh, ja. Tako potekajo te stvari v Sloveniji …

Avto show Grosuplje 38

Komentarji so zaprti.