Kaj bi Slovenija brez Mirele Lapanović / čakam, da skoči iz pralnega praška

Mirela je seksala. Mirela je bila posiljena. Mirela je zaljubljena. Mirela ljubi Milija. Otroka sta se odrekla Mirele. Mirela je zaupala prijateljici. Mirela je.. Mirela Lapanović je očitno edina oseba, ki polni rumene strani v času kislih kumaric in mediji so ji očitno zelo hvaležni za njeno početje.

Baje je seksala v Big Brotherju, ki ga nisem gledal. Baje je seksala v “šovu Parovi”, ki se ga je udeležila v Srbiji, da bi oprala svoje ime in dokazal, da je poštena ženska, ki ljubi svojega Andreja. Pa se je zgodilo vse ostalo – vsaj tako poročajo mediji, ki so živeli z njo svoj resničnostni šov in so ji namenjali vsak dan minimalno en članek.

Bralci so bili srečni, ker Mirele pač ni nikoli dovolj. Še bolj pa so bili srečni tisti komentatorji, ki so vsak dan lahko napisali isti komentar – koga briga Mirela.

Sedaj, ko je “šova Parovi” konec jo čaka realnost. Me zanima, če bodo sedaj mediji stali ob njeni strani in spremljali vsak dan v njenem življenju, ko bo šla v trgovino, ko bo lulala na stranišču, ko se bo skregala, ko bo seksala, ko …

Veste, kam pes taco moli, kajne? Ja. Super je, če mediji podpirajo enega človeka tako pogosto in s takšnim zanosom, kot so to počeli v primeru Mirele in eni osebi, ki ni v življenju dosegla sicer ničesar omembe vrednega, je pa seksala v resničnostnem šovu, dvigovali medijsko publiciteto. Mogoče pa bi bilo smiselno, če bi se dotični mediji odločili, da storijo raje kaj dobrega in bi medijsko podpirali otroke, ki nimajo ničesar – kot to počne Val202 s projektom Botrstvo.

Mogoče v razmislek in v upanju, da bo kdo razumel napisano.