Če sem pisal o “komadu” Despacito, potem si svojo objavo zasluži tudi #hitpoletja – napihljivi roza flamingo (roza plamenec), napihljivi labod, ali pa napihljivi samorog. Letošnje poletje, prav tako pa Instagram, Facebook in ostali komunikacijski kanali so zaznamovale te napihljive zadeve in če želite biti v trendu, potem morate obvezno nabaviti to in se seveda slikati kako uživate.

Ker so sedaj je bilo vaše življenje mizerno, nezanimivo in predvsem nesmiselno. Sedaj se bo vse to spremenilo in napihljive zadeve vam bodo vrnile izgubljeno samozavest in pričarale kanček veselja v vaša življenja..

Aha, odgovor, na vprašanje iz naslova – povsod lahko kupite napihljive živali, kajti z njimi je podobno kot s fidget spinnerji, ali pa lansko leto s Pokemoni (se jih še kdo spomni?).

Kakšne so cene napihljivih roza flamingov, labodov, samorogov?

Od 25 eurov do preko 40 eurov. Odvisno od velikosti in trgovca, ki želi čim več zaslužiti na izdelku. Če imate več časa, potem lahko naročite izdelek iz Kitajske – cene okoli 10 dolarjev, ali pa še manj.

Še moj preprosto nasvet. Roza plamenci bodo moderni ravno to poletje. Tako kot Despacito, tako kot fidget spinner, tako kot Pokemon. Če želite biti trendi, potem si ga ne kupite in pokažite vašo zavest, sicer boste samo še en izmed tistih, ki je podlegel trenutnim trendom, ki pridejo tudi do nas iz tujine.

Ko boste objavili fotografijo na vašem priljubljenem družbenem omrežju brez roza plamenca v vodi – ja, ne boste verjeli, v vodo greste lahko tudi brez napihljive plastike, boste verjetno izpadli čudni. Ampak drugo leto, ko vam bo Facebook prikazal kaj ste počeli pred letom dni, ne boste imeli razloga, da bi brisali fotografije, ker vam bo nerodno, da ste skakali naokoli z roza plamencem.