Ali Branko Grims na poti na Hrvaško morje slika Violeto Tomič v mednožje

Nova24 je danes objavila članek z naslovom – Prav nič damsko: Poslanka ZL Violeta Tomić si jo je ‘luftala’ v hotkah na trajektu za otok Vis (vir) in priložila fotografije. Pod člankom je podpisana M.S., avtor fotografij pa je neznan. Na to se je odzvala tudi Violeta Tomič, ki je na Facebook profilu zapisala (vir):

Končno se odpravim na dopust. Kot ponavadi vstanem ob 3h zjutraj in lovim trajekt ob 9h. Toda gneča je bila neznosna,tako so me pustili v koloni ,prepoln trajekt je odplul, zato sva z Budo čakala celih 6 h na žgočem soncu naslednjega. Zelo neprijetno. Potem se končno izčrpana namestim,ko zagledam Branka Grimsa s fotoaparatom. Pa si mislim: :”Ova noč nije moj dan”😀 Očitno je poslanec SDS peljal svojo družinico (zeno in oba otroka)na dopust v “komunistično Meko”. Bila sem dokaj presenečena, da zahaja v te kraje. Pri izhodu sem ga prijazno pozdravila, saj sva vendar kolega in sodelavca. Pa je komaj kaj iztisnil iz sebe. Slaba vest? ?

Je torej Branko Grism, ki se je očitno odločil, da gre na dopust na Hrvaško obalo bil paparac, ki je naredil fotografije s katerimi se diči Nova24? Jo je slikal v mednožje na trajektu?

Če že, potem M.S. očitno ne ve povsem dobro, kaj so “hotke” in bi bilo smiselno, da preden zapiše kakšno takšno neumnost še prej preveri na internetih, kaj sploh pomeni ta beseda.

Po drugi strani pa mi je zelo zelo zelo smešno dejstvo, da Branko Grims hodi na Hrvaško obalo, na otok Vis, ko pa so tako ponosni na svoje domoljupje in preživljanje dopusta v Sloveniji. Očitno imajo med seboj tudi takšne, ki gredo čez mejo..

Komentarji so zaprti.