Je bila Tanja Gobec alkoholizirana v etru na nacionalni televiziji / video

Tanja Gobec je TV voditeljica in voditeljica Odmevov. Včeraj je imela v oddaji Dnevnik napovednik o čem bo tekla debata v oddaji Odmevi in se pri tem precej “čudno obnašala”. Čudna gestikulacija, iskanje besed, ki jih ni bilo, predvsem pa prešeren nasmešek, kot da bi malce preveč pogledala v kozarec, ali pa da bi bilo kaj drugega narobe z njo.

Glede na napovednik bi pričakoval, da RTV in uredniki uredijo njeno zamenjavo in nekdo drug vodi oddajo Odmevi. Pa vendar se to ni zgodilo, kar meče slabo luč na nacionalko. Verjetno imajo premalo ljudi zaposlenih, da bi kdo opazil to, ali pa je to del standarda na televiziji – ja, sem nesramen, kajti tole spustiti v eter nacionalne televizije je velik fiasko …

Odgovor nacionalne televizije:
»Nastop voditeljice v napovedniku oddaje Odmevi, dne 11. oktobra 2017, je bil posledica osebne stiske in stresa, a brez dvoma neprimeren in ni ustrezal standardom javnega nastopanja.
Vodstvo RTV Slovenija okoliščine neljubega dogodka že preučuje in bo sodelavki nudilo vso potrebno pomoč ter ukrepalo v skladu s postopki in pravili, ki so predvideni za take primere.
Vsem gledalcem se iskreno opravičujemo in dogodek obžalujemo.«

 1. Preber si kaj o migrenskem prodromu, lahko tudi epliletičnem prodromu .. prepoznam. Ni edina vodilteljica pri kateri je to moč videti. Večkrat opazil v živo tudi afazijo. lp

 2. No ja, tako hudo pa res ni. Senzacionalizem brez potrebe.

 3. Pravo PR sporočilo RTV Slovenija (seveda če imajo jajca) bi moralo biti:
  “Dejanje, kot se je zgodilo včeraj na nacionalki, je neprimerno in ga obžalujemo. Vsem, ki so bili sinoči užaljeni, se opravičujemo.

  A proti novinarki ne bomo sprožili disciplinskega postopka. Naši sodelavki bomo nudili vso podporo, ki jo nujno potrebuje. Poslali jo bomo na izredni dvomesečni dopust, ne kot nagrado, pač pa zato, da si odpore od stresa. Ko se vrne, ostaja enakopravna članica našega kolektiva.

  Strošek celotne pomoči bomo nadomestili z ustreznim zmanjšanjem proračuna za Emo in Eurosong. Zanju smo zmetali že preveč milijonov, med drugim tudi za pedofila, ki sploh ni zaposlen pri nas.”

 4. Senzacionalizem brez potrebe. V konkurenci s histeričnimi blondinkami iz POP TV in A kanal govori res malo počasneje, je pa zato manj zoprna. Napad ima sestavine propagandne kampanje korporativnih medijev.

  1. niti najmanj.

   ce bi se zgodilo to na privat televiziji, bi bil lahko tiho.. ko se zgodi na nacionalki, skocim v zrak

   1. …se je izkazalo nedavno tega, da tudi komercialne privat televije plačujemo preko naročnine našim telekomunikacijskim operaterjem. Kako bi sicer lahko razložil kolektivno podražitev pri prav vseh od njih, potem ko jih je PRO PLUS “stisnil za jajca”, da ne bodo več smeli oddajati njihovega POP TV in KANAL A?

    Kar se Tanje Gobec tiče pa absolutno pretiravate. Se zgodi. A je oddaja šla čez ali ni? Ali so bile podane vse informacije koretno? So bile. Kaj je pol problem? Preveč se osredotočate na formo in premalo na vsebino. Kot je že nekdo zgoraj zapisal, bolj mi gre na živce, ko histerični novinarji ustvarjajo paniko in senzacionalizem tam kjer ni treba. In to ponavadi ni na nacionalki.

    Pa dejte že nehat s tem izmišljenim bojem javni-privatni sektor, ker je passe in je škodljiv za družbo.

 5. Zakaj tak pogrom nad voditeljico? Če se prav spomnim se nikoli ne piše o moških voditeljih, napovedovalcih, ipd. ki so ali so bili dnevno pod dozo pri vodenju dnevnika, komentiranju tekem, ipd.?

Komentarji so zaprti.