Ko sem pred mesecem dni testiral Bosch univerzalni kuhinjski robot OptiMUM in prvič uspel narediti vegansko potico (ki je bila zelo dobra, oblika pa je malce šepala) sem si zaželel kupiti to napravo. Vendar je bila cena tista, ki je odločila, da se nisem odločil. Sedaj bi storil drugače. Zakaj?

Bosch univerzalni kuhinjski robot MUM9BX5S22 ima dejansko vse, kar potrebujem v kuhinji. No, v bistvu ima cel kup stvari, ki jih sicer ne potrebujem – ampak sem Slovenec in ne bom “jamral” zaradi “viška”. Mešanje, gnetenje, vmešavanje, “blendanje”, tehtanje – vse to s pomočjo pametne elektronike, ki poskrbi, da tudi meni uspe narediti odlično testo za karkoli.

In potem pridemo do cene, ki sem jo omenil že zgoraj. Originalna cena je 722,90. Na mimovrste imajo dodaten 17-odstotni popust, kar pomeni, da stane kuhinjski robot 599,90 evra. Pa vendar to še ni vse – ne, to ni TopShop!

Na spletni strani mimovrste lahko dobite še dodaten 15-odstotni popust za tega robota, če pri zaključku nakupa vnesete kodo za popust: OPTIMUM15, ki velja od 15.11. do 31.12.2017 in Bosch vam dodatno ponuja 5-letno brezplačno garancijo!

Na koncu, s popustom, pride cena Bosch univerzalnega kuhinjskega robota MUM9BX5S22 –  509,92 €. In če se vrnem k uvodu v ta zapis. Tak stroj je investicija, ki jo imaš naslednjih 10 let. V mojem primeru verjetno še precej dlje časa.