Silvestrski poljub je ena izmed tistih pesmi, ki jih slišimo vsako leto v tem času (in marsikomu gre na kakšen organ). Alfi Nipič, ki stoji za pesmijo, pa se je očitno letos odločil, da bo svoj “influens” izkoristil tako, da bo oglaševal pirotehnična sredstva, ki jih prodajajo v trgovinah Obi. V radijskem oglasu …

Vsak si lahko sam izbere produkte, ki jih oglašuje. Tudi Alfi Nipič. Ampak v tem primeru gre za pirotehniko, ki je precej na meji in bi zanjo lahko veljala tudi prepoved oglaševanja. Ampak očitno se lahko pri nas oglašuje to in Alfi v oglasu hvali pirotehniko, ki bo še dodatno “popestrila” najdaljšo noč v letu.

Ja, denar naredi svoje. In kdo sem jaz, da bi pizdil nad tem? Če on želi oglaševati pirotehniko – in če se za to dobro počuti (očitno mu je denar več vreden, kot pa recimo prsti kakšnega otroka), potem naj to počne. Jaz pa bi veliko raje, da bi posodil svojo pesem in sodeloval v oglasu, kjer bi opozarjal na nevarnost pirotehniko in izrazil skrb za vse tiste, ki jih je strah pokanja in svetlobnih efektov. Ampak očitno Alfija boli k …, v končni fazi gre za denar …

13 Responses to Alfi Nipič oglašuje pirotehniko za podjetje Obi

 1. Katka pravi:

  Tudi tvoja omejenost v clanku je na visku. Prvo se pozanimaj kaj se sploh prodaja v trgovinah in da stvari ki se prodajajo v trgovinah ne trgajo prstov. Vsi izdelki v trgovinah so narejeni tako, da niso nevarne za zdravje ljudi. Omejenec. Ampak petarde iz crnega trga so nevarne!!!!

 2. Robi pravi:

  Res omejenost clanka.
  Eni ste pa res zaplankani. Ljudem ne bi dovolili sprostitve z nicemer!!!
  Uporabljam pirotehniko ze 20 let. Ob pravilni uporabi ni nevarna. Verjamem pa da petarde iz crnega trga s cudnim izvorom so!!!
  Tudi lanske poskodbe rok so bile posledica takih, kar je policija tudi lepo povedala. Pirotehnika v trgovinah pa je certificirana, ker drugace se ne sme prodajat.
  A ocitno kaj vejo omejenci, ki pisejo clanke. Prvo kaj preizkusi in potem pisi!!!!!

  • had pravi:

   sprostitev? ce ti je metanje petard na ljudi sprostitev, potem razmisli o svojem pocetju. ker, predvidevam, da ne meces petarde nekje na samem, kjer te nihce ne vidi

 3. Luka pravi:

  Tudi jaz se strinjam.
  Novinarji niti zakonodaje ne znate pravilno navajat, ne kaj drugega! Ognjemeti- baterije, fontane in ostali izdelki, razen nekaj 5-6 izdelkov se lahko uporabljajo celo leto!!!!
  In kaj je narobe, ce zelim imeti za rojstni dan ognjemet? Kaj. Samo zavist, ker se ne znas z nicemer zabavat in te je sama zavist!! Eni imajo radi cigarete, drugi kaj drugega, jaz pa pirotehniko.

 4. Tadeja pravi:

  Pa svasta. Primitivnost clanka!!!!!!

 5. Jernej pravi:

  Tudi jaz se strinjam. Lansko poskodbo, ki je ni povzrocila pirotehnika iz trgovin,a petarde iz crnega trga pa se to cudnega izvora, izkoriscate za svoje namene antipropagande.
  Oh joj. Res brez komentarja
  Alfi. Car si zame in za 99% ljudi. Tvoj silvestrski poljub je pa res legendaren. In res brez kritike, da gre novinarju oziroma raje piscu clanka, na kaksen organ.

 6. Karli pravi:

  Pisci clankov, ce bi vas res skrbelo za varnost ljudi, bi objavljali clanke z varno in pravilno uporabo pirotehnike! Ne pa neumnosti!!!

 7. Sonja pravi:

  Ce ukinete pirotehniko, bomo sli vsi silvestrovat v tujino!!!!!
  Ker doma ne bo nicesar!

  Alfi tebi pa vsa cast za zivljenjsko delo.

 8. Tomaz pravi:

  Mah sej to je en navaden bloger, ne novinar!!!!

 9. had pravi:

  vsec mi je, da se greste skupinsko komentiranje :) ista oseba..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.