Ko si prepričan, da te nič več ne more presenetiti, se ti zgodi Boštjan Voje – zaprisežen vojščak desnice, ki se trudi po svojih močeh, da brani čast in slavo s svojimi slaboumji in poniževanjem.

Glede na to, da takšni ljudje živijo med nami in da so njegove objave na Twitterju javne – objave, kjer žali, ponižuje vse ostale. Je mogoče prav, da dobi svojih par minut slave. Ja, takšni ljudje živijo med nami. Jaz se samo sprašujem, če me mora biti strah, kajti toliko skrite jeze in toliko sovraštva v človeku. Ne, to ni ok.

In ja. S prstom bom pokazal na vsakega takšnega “uporabnika” družbenih omrežij. Z največjim veseljem. In ne, ne bom tiho.

One Response to Boštjan Voje o svoji naravi na Twitterju

  1. Aco Pečan pravi:

    Spoštovani. Ni problem samo Boštjan Voje. problem so tudi njegovi sledilci in tisti, ki všečkajo njegove primitivne objave. Eden pogostejših ljubiteljev njegovih objav je denimo tudi novinar Demokracije Gašper Blažič, ki včasih tudi sam komentira Vojetove objave, največkrat na podobno primitivnem nivoju. O tem bi se dalo naredit poseben članek, ker je ta tip res svojevrsten fenomen: dela se žrtev nasilja (češ nataknili ga bodo na kol), obenem pa na FB in Twitterju razkazuje svojo nizkotnost, njegov novi šef Jože Biščak pa se ukvarja s pisanjem lažnih novic, kako vojak SV v vojašnici Moste časti Alaha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.