Bojan Požar, ki je pred časom naznanil, da vstopa v politiko s svojo Listo novinarja Bojana Požarja in medtem izjavil, da bo novinar in ne politik precej precej kopira spletno udejstvovanje Donalda Trumpa. Bojanu namreč rejtingi ne kažejo dobro (kdo bi volil za novinarja, ki ne bo politik?!) in potem si poskuša z “medijskimi odkritji – vse je v interesu javnosti” dvigovati rejtinge in dobiva “všečke” na Twitterju.

Letošnja predvolilna kampanja se je začela že zelo zgodaj. Najprej SDS s svojimi plakati, kjer opozarjajo, da delajo “ZASE” in potem skok na vlak še določenih posameznikov, ki si želijo prostor v parlamentu. Smešno pri vsem tem je, da najboljše kaže Marjanu Šarcu in to je bolečina vseh trenutnih političnih opcij. Tudi Bojana Požarja, ki pa ima precej drugačno taktiko. On bo rajši “medijsko diskreditiral” vse nasprotnike – no, on ima občutek in par njegovih sledilcev, da to počne odlično. Dejstvo pa je, da je že zdavnaj izgubil moč, ki jo je imel pred mnogo leti – ko je bil še močna figura na časovnici in so bili temu primerni tudi prihodki njegovega podjetja.

Glede na to, da je zadnje čase parkrat poskušal obračunati z menoj – da sodelujem z Marjanom Šarcem, potem da sem itak Zaresovec in Ultraš. In pred par dnevi je ugotovil, da delam tudi za Delo. Seveda je vse to zapakiral v interes javnosti, ki mu očitno ni povsem jasen in zahteval od mene odgovore na Twitterju.

Smešno, predvsem pa neumno je, da so vse to informacije objavljene na blogu in da za razliko od njega jaz ne skrivam nobene takšne stvari. V bistvu sem vedno komuniciral vse transparentno. Ampak ja, če želi Bojan Požar koga medijsko umoriti (cene so že precej nizke pri njemu) potem bo to poskušal na takšen način, kot se to trudi pri meni – vendar mu še to ne gre več od rok. No, seveda se je ob tem lotil še Mihe Mazzinija in danes nadaljuje s svojim poslanstvom.

Kar je delal Donald Trump in še vedno dela, poskuša preslikati na Slovenijo. Ali mu to uspeva ali ne, pa bomo videli na volitvah. Do sedaj se je izkazalo, da vsakič, kot poskušaš nekoga diskreditirati narediš sebi večjo škodo. Vendar je to povsem nepomembno, saj je edino pomembno to, da on v interesu javnosti objavlja takšne in drugačne informacije. Ampak tega smo pri njemu navajeni in točno se ve, o kom in zakaj ne bo pisal nič negativnega in o kom bo vedno pisal negativno.

Prav z veseljem čakam volitve. Glede na to, da se je vedno spravljal na vse medije in vse okoli sebe – ali mu bodo taisti mediji sedaj dali čas za pojavljanje v soočenjih? Hahaha. Samo nacionalna televizija mu ga sicer mora, vse ostalo pa je stvar odločitve … Zanimiva jesen nas čaka, predvsem pa bo vsak dan poskušal Bojan Požar koga znova “nasaditi in medijsko umoriti”.

Mogoče bi si moral šteti v čast, ker me po nemarnem omenja Bojan Požar, kajne? Ker očitno sem mu trn v peti, če ne najde nič drugega, kot pa tiste stvari, ki sem jih sam zelo jasno vedno komuniciral. Ampak. Če nekaj ponavljaš dovolj dolgo, ni šment, da ne bodo ljudje začeli verjeti, da je nekaj hudo narobe. V tem primeru je samo vprašanje, kdo bo prej spregledal!