Polne vrečke katalogov so bile včasih del “folklore” obiska sejma. Sicer teh katalogov nisi nikoli pogledal in večinoma so ti katalogi končali v smeteh. Katalogi in brošure in …. obstajajo še danes. Obstajajo pa tudi USB ključki, ki jih nekateri delijo in na katerih so pripravljeni vsi materiali.

Tudi na sejmih prestižnih ur po svetu delijo USB ključke, vendar so ti USB ključki malce drugačni, kot tisti, ki jih ponavadi dobimo. Veliko več kreativnosti, predvsem pa že sam ključek pokaže “vrednost blagovne znamke”.

Spodaj so fotografije USB ključkov proizvajalcev ur, ki razstavljajo na sejmu v Švici – Breguet, Hublot, Tag Heuer, Zenith, Omega, Hamilton, Porsche Design, … Večina teh USB ključkov je takšnih, da mi jih je škoda za uporabo – verjetno se bo na njih nabiral prah, dokler ne bom ugotovil, da 32GB ni več dovolj za nič.

2 Responses to USB ključki proizvajalcev prestižnih ur / Breguet, Hublot, Tag Heuer

  1. Icotovi zobi pravi:

    Domače firme na tiskovkah še vedno talajo 8gb usbje. Recimo Telekom.

  2. BK pravi:

    Pohvale Breguet-u in Zenith-u za dokaj zanimivo oblikovanje, Hublot-ov je res dober, ostalo se mi pa zdi kot samo potiskan promocijski material, ki se ga da na Alibabi dobit na kile

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.