Wörtherseetreffen 2018 je dogodek, ki bo ob Vrbskem jezeru (Wörthersee) potekal med 9. in 12. majem. No, dogajalo se je že danes, ko je bila okoli jezera zbrana neskončna množica VW vozil – v to kategorijo spadajo Audiji, Seati, …

Kot vsako leto pridejo na srečanje VW vozniki iz cele Evrope in tudi danes je bilo tako. Sicer nisem poznavalec avtomobilov, ampak sem se zelo hitro navdušil nad “feltnami”, ki so zanimive, predvsem pa ogromne. In spodaj je galerija fotografij, ki prikaže del tega, kar se da videti.

V videu pa je še prikazano ropotanje, predvsem pa tudi upoštevanje pravil – res je, da je veliko policije ob cestah, vendar so tudi vozniki precej umirjeni in na žalost ni bilo med njimi nikogar, ki bi si dal duška s kurjenjem gum. Ali pa, ki bi pokazal, kaj se skriva pod njegovo “havbo” … Če bi bil takšen dogodek v Sloveniji, bi bilo kup razbite pločevine, predvsem pa veliko kršitev prometnih predpisov. Se motim?

4 Responses to 37. GTI Treffen / Wörtherseetreffen 2018 / fotografije in video

 1. Domen pravi:

  Glede na to da nisi videl nic kurjenja gum, ter neumnega speljevanja ter kazanja moci avtomobilov, se mi zdi da nimas prevec dobrih informacij kje se vse skupaj dogaja. Vsa ta “srecanja” pred uradnim GTI-Treffen se zacnejo ze v casu velike noci ter trajajo do konec maja minimalno. Imas posebne ravnine ozioroma ovinke kjer se jih najvec srecuje ter kazejo svojo moc. Tam ima seveda tudi policija kar veliko dela. Ce potrebujes vec informacij, povej, sem prezivel 8 let v tistih koncih.

  • had pravi:

   z veseljem. sem opazil par odsekov, kjer je bilo jasno videti, da se dogajajo kurjenja gum.. in tudi to, da se tole dogaja precej dolgo casa in gti treffen je samo vrhunec :)

   jaz sem samo zapisal tisto, kar sem vceraj dozivel in videl. in mi je zal, da nisem videl tudi cesa “bolj brutalnega”..

   mogoce grem ta vikend nazaj.. kam se mi splaca iti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.