Imate doma orožje za klanje? Preverite, kaj sodi v to kategorijo …

Včeraj je Jože Biščak, glavni in odgovorni urednik Demokracije, objavil tvit, ki je požel precej smeha. Kot je v navadi za njihov medij je bil že naslov zavajajoč: Srhljivo! Policija v preiskavah hiš, ki so jih ilegalno zasedli migranti, našla orožje za klanje!

Da. Prav ste prebrali. Migranti imajo s seboj orožje za klanje. No, da bo vsa stvar malce bolj jasna, pa o tem priča prvi stavek “teksta, ki si zasluži Pulitzerja”: Policija je v hišah, ki so jih v Bihaču nezakonito naselili ilegalni migranti, našla 36 nožev, skalpele, palice in krampe.

No, na slikah, ki jih je na tviterju objavil Jože Biščak so kuhinjski noži, noži za sir, škarje, izvijač, kladivo, par jedilnih nožev … Ja, to je orožje za klanje.

Definitivno vam priporočam, če kaj takšnega najdete doma, da se čim prej odpravite na policijsko postajo in orožje za klanje oddate njim – in se pri tem predate, ker ste imeli doma te stvari, ki jih očitno migranti v hišah ne bi smeli imeti. Očitno za njih veljajo povsem drugačni standardi in verjetno bi si s kamnom morali mazati marmelado na kruh in le tega trgati – ampak ti šment, tudi kamen je lahko orožje za ubijanje.

Jaz sem preveril situacijo doma in odkril, da imam precej orožja za klanje. Danes bom storil državljansko dolžnost in vse skupaj predal policiji. Ker ne bi bil rad v situaciji, ko odkrijejo arzenal WMDja pri meni doma.

Še par odzivov na tviterju …