Pred par meseci sem ob morju v Fažani zagledal gumijasto račko. Bila je ljubezen na prvi pogled. Njene nasmejane okice, predvsem pa zvok, ki ga oddaja, če jo stisneš, sta me prepričala, da jo vzamem domov in skrbim zanjo. Seveda ji je bilo potrebno poiskati tudi ime – in MightyFuck se mi je zdelo še kako primerno ime za to račko. Če obstajajo Mighty Ducks, zakaj ne bi obstajal tudi MightyFuck, ki bo imel poslanstvo postati influensar.

Prvotna ideja je bila, da naredim iskalno akcijo, kjer bom iskal lastnika MightyFucka in mu bom vrnil račko. Pa vendar sem se premislil. Odločil sem se, da račka ostane z menoj in da me spremlja kamorkoli grem.

Verjetno je vsak od nas imel v otroštvu kakšno igračko (plišasto), ki ga je spremljala kamorkoli je šel. Jaz sem imel majhno medvedko Katko, brez katere nisem šel nikamor. No, medvedka je še vedno v enem izmed predalov, kljub temu, da je stara že preko 40 let.

Ko sem nadaljeval z razmišljanjem o tem, kaj vse bi počel z MightyFuckom, sem se odločil, da mu odprem instagram profil ,https://www.instagram.com/mightyfuck/, kjer bom objavljal fotografije njegovih ekspedicij in odkrivanj sveta. Svet, ki ga živi MightyFuck, ko hodi z menoj naokoli. In ki lahko objavi vse, česar jaz ne morem. Seveda sem mu registriral tudi domeno mightyfuck.si, ki ga še nima nobene vsebine in čaka na moj čas.

Glede na to, da so zadnja leta popularni influensarji in si vsak želi biti to, ker potem dobiš kup zastonjskih dobrot, sem se odločil, da mogoče MightyFuck sam poskrbi zase na takšen način – in če že jaz ne smem objavljati stvari, ki jih obožujem, ker se vedno najde nekdo, ki verjame, da sem plačan za stvari, potem lahko to počne MightyFuck. Če bo imel srečo, ga mogoče kdaj kdo povabi na kakšno kosilo, počitnice, testiranje avta, ali karkoli podobnega. Mogoče mu kdo pošlje na dom kakšen gadget, ki ga bo lahko uporabljal – recimo račko, da mu bo v banji delala družbo.

V bistvu je bolj zanimivo to, da je MightyFuck zelo hitro dobil preko 200 sledivcev na instagramu in da je sedaj dobil že 4 različne račke, ki so mu jih dali ljudje, ki jim je všeč, kaj počne.

V končni fazi bom mogoče kmalu moral biti ljubosumen nanj, ker bo imel več sledivcev in bolj odzivne komentatorje, kot pa jih imam jaz. Samo še čakam, da dobi vabilo na kakšen žur in da postane pravi influensar s katerim se bodo pogovarjali tudi v Pop Inu, ali pa ga celo kdo prosi za intervju. Fotografij ima zelo veliko in vedno rad pozira.

Če ga kje srečate, pristopite in ga pozdravite. Mogoče je malce sramežljiv na začetku, ampak ko začne gagati, se ne ustavi kar tako. Ja, MightyFuck je kar zanimiva račka. Pa nikar mu ne omenjajte, da je gumijast … Tega res nima rad.