Kucha / veganska restavracija v Ljubljani

Že pred časom sem nekje zasledil, da se odpira nova veganska restavracija v Ljubljani. Kucha svoje poslanstvo opravlja na naslovu Mašera Spasičeva Ulica 8 v Ljubljani in sicer od torka do četrtka med 11. in 16. uro, v petek pa med 11. in 21. uro.

In sem šel. Zanimivo opremljen prostor je bil prvo, kar sem opazil. Predvsem me je navdušila preprostost prostora, ki diha. To, da je kakšen stol malce “poškodovan” samo daje pridih domačnosti.

V svoji ponudbi imajo enolončnice, sezonske sklede, ndviče, … Ko sem gledal sestavine sem bil navdušen, vendar sem se odločil, da bom poskusil petkove zviteže (tacose) narejene iz koruzne tortilje, čičerikinega pesta, bukovega ostrigarja, luštreka, kisane kumare, salsa rdeče paprike – cena za 3 kose je 9 evrov. Zraven sem naročil še njihov domači “zvarek” in bil navdušen.

Glede na to, da je ponudba tacosov v Ljubljani precej porazna, me je tole navdušilo. Okusi so bili zanimivi – malce me je sicer spominjala salsa na omako, ki sem jo včasih jedel v veganskih burgerjih, vendar je vse skupaj bilo odlično. Pozitivno presenečen, predvsem pa navdušen. Naslednjič grem k njim poskusiti še karkoli drugega, kar ima tudi nižjo ceno in potem bom lahko precej bolj objektivno napisal recenzijo hrane.

Tole danes je bilo izvrstno in definitivno priporočam vsakemu ljubitelju hrane. Mene so pozitivno navdušili.

  1. A se morjo afnat z neberljivimi imeni svojih hipstrskih jedilnic, mone.

  2. a rabiš prevod v bosanščino da lahko prebereš?
    evo ti – KUČA

Komentarji so zaprti.