Saša Arsenovič je novi župan Maribora. V drugem krogu mu je uspelo zbrati več glasov kot njegovemu nasprotniku Francu Kanglerju. Čestitam in pozdravljam odločitev Mariborčanov. Zakaj se jaz veselim tega, ko pa nimam nič z Mariborom?

V predvolilnem času sem podprl kandidaturo Saše Arsenoviča iz povsem preprostega razloga – ker se je Bojan Požar odločil, da ga poskuša medijsko umoriti. In sem se postavil na nasprotno stran, kljub temu, da ga ne poznam, niti ne vem o njem ničesar.

Vendar po besedah Mariborčanov je Saša človek, ki je sposoben in tudi njegovi projekti in stvari pri katerih je sodeloval so uspešni – Tako’s, eden izmed kultnih lokalov je bil njegov. Zastopal je blagovno znamko S. Oliver za celoten Balkan. Njegov je lokal Rožmarin, Galerija Gosposka, Hotel in gostilna Maribor, sobe Garden Rooms  …

Očitno ve kaj dela. In to kar dela v Mariboru očitno dela zelo dobro. In če je njegov vzornik Zoran Janković, potem upam, da se bo tudi Maribor v tem mandatu prelevil v čudovito mesto z vsebino. Predvsem pa, da bo našel sodelovanje z vsemi v občini in da bodo s skupnimi močmi črpali evropska sredstva in jih tudi pametno porabili.

Čestitke!

VIR: https://www.zamaribor.si/
Foto: https://www.zamaribor.si/