Primark trgovina bo v Cityparku v Ljubljani / prva Primark trgovina v Sloveniji

Primark bo v Cityparku v Ljubljani odprl prvo trgovino v Sloveniji. Primark, Irska veriga trgovin s cenovno ugodnimi oblačili, bo svojo prvo trgovino v Sloveniji odprl naslednje leto v Cityparku v Ljubljani. V Primarkovi trgovini bodo na voljo oblačila, obutev in modni dodatki za ženske, moške in otroke. Poleg tega pa tudi dodatki za dom.

Zakaj pišem o Primarku? Pojma nimam. Mogoče zato, ker sem pred časom, ko se je na sceni pojavila Denise Dame (se je še spomnite?) prvič slišal za Primark trgovine. Takrat sem bil namreč prepričan, da gre za influensersko akcijo s katero se pripravlja prihod Primarka v Slovenijo. Očitno se nisem niti tako motil, saj sem takrat dobil zelo konkretne informacije, da prihajajo v Slovenijo, vendar se je očitno ta prihod precej zavlekel.

Sicer pa, jaz nisem ciljna javnost za nakupovanje v Primarku – in tudi še nisem bil v njihovih trgovinah, kljub temu, da imajo več kot 360 trgovin v 11 državah, in sicer na Irskem, v Združenem kraljestvu, Španiji, na Portugalskem, v Nemčiji, na Nizozemskem, v Belgiji, Avstriji, Franciji, ZDA in Italiji. In leta 1969 so se prvotno imenovali Penneys.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja