Ljubljana je očitno okupirana in potrebuje osvoboditev. Vsaj tako sklepam po objavi zemljevida “Načrta za osvoboditev Ljubljane”, ki bo potekal v ponedeljel, 10.12.2018, točno ob poldan. Pred kom je potrebno osvoboditi Ljubljano je sicer drugo vprašanje, ampak predvidevam, da tudi njim ni povsem jasno – se je pa nekomu verjetno slišalo to strašansko kul.

Kakšen je torej plan osvoboditve Ljubljane? Gorenjci, Prekmurci, Štajerci, Korošci, Primorci, Notranjci, Brici, Belokranjci, Dolenjci in Kočevci se pripeljejo v Ljubljano točno ob poldan.

Pripeljejo v center in krožijo. Ko bo krog sklenjen, ustavijo vozilo, ga zaklenejo in pridejo ob 12. uri pred državni zbor. Med vožnjo naj iz avta plapola SLO zastava, ki jo morajo prinesti pred državni zbor.

#topshit ideja, kajne? Samo genij se je lahko spomnil tako briljantnega načrta s katerim imajo sicer namen protestirati proti podpisu Marakeške deklaracije.

Da, prav ste prebrali. Za to gre v tem primeru. In prav zanima me, če bo seveda kdo prišel na “osvobajanje Ljubljane” in če se bo ravnal po navodilih, komu bo jokal, ker bo dobil kazen za parkiranje na cestišču? No, MOL se verjetno veseli in bo z veseljem s pajkom odvažal vozila, ki jih bodo “osvoboditelji Ljubljane” pustili na cestišču. In le ti bodo potem jokali, da so dobili kazni, ko pa so bili na misiji osvobajanja Ljubljane.

Ko že pomisliš, da ne gre nižje, te ljudje vedno znova presenetijo. Mene pa dejansko zanima koliko ljudi bodo uspeli na ta način mobilizirati in koliko jih bo imeli “jajca”, da pustijo svoja vozila sredi ceste.

p.s.: očitno ti ljudje ne vedo, da naša zastava nima grba na sredini. Posledično uničujejo zastavo na katero so ponosni. Gre to res skupaj?