Slavko Bobovnik bo vodil kviz Milijonar Slavko Bobovnik bo vodil kviz Milijonar

Slavko Bobovnik bo vodil kviz Milijonar / super izbira voditelja

Včeraj je marsikoga presenetila novica, da bo Slavko Bobovnik vodil kviz Milijonar, ki se prične v ponedeljek, 4. marca. Presenetila v tem smislu, da so si spletni komentatorji dali duška in prelili kup gneva na Slavka Bobovnika, ker odžira mladim delo, da ne sodi v to oddajo, …

Slavko Bobovnik je najboljša možna izbira za voditelja kviza Milijonar – no, druga najboljša. Še vedno si v tej vlogi predstavljam Jonasa Žnidaršiča, ki je imel vso karizmo, ki jo je voditelj kdaj potreboval. Vendar niti najmanj ne dvomim, da Slavko Bobovnik ne bi znal prav tako odlično voditi oddaje, ki bo na Planet TV.

Še več, mogoče pa bom ravno zaradi njega sedaj iskal Planet TV na daljincu in gledal oddajo, če jo bo vodil v svojem znanem slogu, kot je vodil informativne oddaje na nacionalni televiziji in kjer je dokazal, da je odličen “zasliševalec”. Pa saj za to gre v tem kvizu, kajne?

Mogoče ni slabo omeniti, da je Slavko Bobovnik v svoji bogati karieri prejel šest gongov popularnosti, sedem viktorjev in šest nagrad Trusted Brand za najverodostojnejšega voditelja. Verjetno pa bo drugo leto sledila še kakšna nova nagrada, tokrat sicer bolj iz zabavnega nabora nagrad.

Za tiste, ki jih pa skrbi, da jim Slavko Bobovnik krade službo – mogoče pa se je potrebno najprej malce dokazati, da dobiš takšno priložnost in preko 3000 informativnih oddaj je lahko dobra začetna točka. Še to – niso vsi upokojenci še za v staro šaro in tale izbira se mi zdi več kot odlična!