Pametni telefoni imajo eno slabo lastnost – lastnikom padejo na tla in se pri tem razbije zaslon telefona. Menjava in popravilo stekla na pametnem telefonu ni poceni in se razlikuje od različnih ponudnikov. Glede na to, da sem imel sam to srečo s svojim iPhonom, ki mi je padel na tla prvi dan, vendar je razbit zaslon zdržal dve leti brez problema – sem preveril cene pri različnih ponudnikih.

Vendar pozor, če želite ohraniti garancijo, potem ga morate zamenjati pri pooblaščenem serviserju, saj vam v nasprotnem primeru garancija ne velja. Prav tako si lahko sami pomagate z videii z YouTubea in naročilom zaslona iz tujine – vendar vam to priporočam zgolj, če ste za takšne stvari res pripravljeni in nadarjeni.

Sicer pa se cene popravila zaslona za pametne telefone razlikujejo precej med seboj. Zato je boljše, če pred menjavo preverite različne ponudnike in izberete tistega, ki ima najboljšo ceno za vaš telefon. Jaz sem za primerjavo vzel ceno menjave zaslona na iPhone 6S (cena + material) in cene so sledeče:

Cene se razlikujejo med seboj pri različnih ponudnikih. Odločitev, komu zaupati telefon je seveda zgolj in samo vaša.

Menjava in popravilo stekla na pametnem telefonu
Menjava in popravilo stekla na pametnem telefonu