Če niste zadnjih par dni preživeli brez interneta in družbenih omrežij, potem ste verjetno ugotovili, da ste celo življenje napačno jedli ananas. Na spletu so se namreč pojavili posnetki kako preprosto se lahko je ananas in ta evforija je zajela internete in tudi Slovenijo – kjer ljudje poročajo, da je v trgovinah zmanjkalo ananasa.

Gre v tem primeru za dobro marketinško akcijo prodajalcev ananasa, ker ga niso prodali dovolj? Gre za zaroto? Ali pa gre za preprosto trend, ki bo zanimiv še kakšen dan?

Šalo na stran in ananas v roke, bi lahko rekel, ko sem prvič videl kako preprosto je lahko jesti ananas, če poznaš pravi način. Vendar je potrebno za to dobiti res zrel ananas – vsaj tako poročajo tisti, ki jim ni uspelo tako, kot je prikazano na spodnjem videu.

No, začelo se je takole – uporabnik na tviterju objavi spodnji video, ki postane viralen:

Seveda so ljudje “firbčni” in gredo v trgovine po ananas. Če res drži ta postopek, potem sem tudi sam celo življenje živel v zmoti in se mučil z rezanjem in obrezovanjem ananasa. In tukaj spodaj so tviter odzivi:

Očitno vseeno ni tako preprosto kot je na prvem videu in verjetno bomo še naprej doma ananas obrezovali na staromoden način. Razen, če dobite res vrhunsko zrel ananas.

Kako pravilno jesti ananas ananas evforija zajela internete
Kako pravilno jesti ananas ananas evforija zajela internete