Bosch GlassVac akumulatorski vakumski cistilnik za steklo Bosch GlassVac akumulatorski vakumski cistilnik za steklo

Test / Bosch GlassVac akumulatorski vakumski čistilnik za steklo / jaz sem navdušen

Sodobni moški uporabljamo sodobne naprave za čiščenje steklenih površin – Bosch GlassVac akumulatorski vakumski čistilnik za steklo je odlično nadomestilo za Delo, vinski kis in drgnjenje z rokami. Ta način mi je dobro poznan in ga prakticiram že vrsto let. Vsake toliko časa pa je prav, da preizkusim kaj novega in sem navdušen nad tem.

Ta objava ni plačana, ali sponzorirana. Bosch GlassVac stane okoli 70 evrov in prinaša povsem novo svetlobo v stanovanje … Dobesedno.

Čiščenje oken je nekaj, kar mi je dolgo časa šlo na živce. Ko je posijalo prvo sonce je namreč odkrilo lise in umazana stekla. In potem sem se ponavadi ad hoc lotil čiščenja oken in odkril, da sem naredil še večjo “sranj”. Na koncu sem obupal in pustil vse skupaj pri miru, dokler nisem odkril kisa in Dela – najboljša kombinacija na katero sem prisegal. Do danes.

Po prvi uporabi Bosch GlassVac akumulatorskega vakumskega čistilnika za steklo moj svet ni več enak kot je bil. Namreč, če bi prej vedel, da je čiščenje oken lahko zabavno, predvsem pa hitro opravilo, bi si ga nabavil že veliko prej.

V škatli se skriva akumulatorska vakumska naprava za čiščenje stekla, ki se polni preko USBja. Dva nastavka za čiščenje oken (266 mm in 133 mm) – manjši in večji (odvisno od površine, ki jo čistite), zraven pa dobite še “šprico” in dve krpici s katerimi počistite steklo in ga potem “posesate”. Na koncu morate samo zliti vso “posesano” vodo iz naprave in zadeva je pripravljena za naslednjo uporabo. Z enim polnjenjem očistite okoli 100 m2 steklenih površin – to je približno 25 minut čiščenja. Ni za profesionalno uporabo, moja okna pa izgledajo kot profesionalno očiščena.

Če sem na začetku pričakoval, da bo vse skupaj zapleteno, sem na koncu ugotovil, da je to pravo “orodje”. Namesto, da se 5 minut in več ukvarjam s čiščenjem enega okna, mi je šlo sedaj za to početje približno minuta – pa še to zato, ker sem se na začetku malce “lomil”, ker sem hotel odkriti še kakšno novo funkcionalnost.

Pogled skozi okno je sedaj povsem nekaj drugega kot je bil. Edino strah me je, da se bodo ptički zaletavali v okno, ker je preveč čisto. Ampak bom poskrbel tudi za to. Definitivno priporočam – tudi za čiščenje ploščic v kopalnici je tale naprava lahko odlična rešitev.

Bosch GlassVac akumulatorski vakumski cistilnik za steklo
Bosch GlassVac akumulatorski vakumski cistilnik za steklo

Komentarji so zaprti.