Najcenejše parkiranje na letališču Brnik je na na parkirišču Adrie Airways. Če greste za par dni v tujino z letališča Brnik in se na letališče pripeljete sami, potem vas zanima tudi strošek parkiranja na letališču. Ponavadi so cene parkiranja precej visoke, še posebej, če gre za daljše časovno obdobje – zato je parkirišče Adrie Airways na Brniku moje najboljše odkritje v zadnjem času.

Sam sem rad neodvisen od drugih. To, da me nekdo pelje na letališče je super. Tudi to, da me nekdo pride čakati – pa vendar pri zamudah določenih letalskih prevoznikov je to lahko nočna mora. Posledično imam najraje, da se sam pripeljem na letališče in tudi odpeljem – s svojim avtom. Seveda pa je to precej odvisno od same cene parkiranja – če je cena parkiranja 15 evrov dnevno, potem bi verjetno razmislil o tem.

Pred časom sem odkril zelo ugodno ceno parkiranja na letališču Brnik – za čas od enega do treh dni je cena parkiranja 5 evrov dnevno. Za čas daljši od treh dni pa je cena 3 evre. Da, prav ste prebrali – cenejše, kot je parkiranje v Ljubljani.

Sicer se boste morali malce sprehoditi do letališča (ene 300 metrov), vendar je parkirišče nadzorovano in v sklopu letališča. Do njega dostopate tako, da se od glavnega semaforiziranega križišča, kjer se desno zavije na letališče, peljete naprej še približno 500 metrov in zavijete desno pri tabli »Servisno območje« zavijete desno. Peljete se mimo novih objektov in čez približno 300 metrov boste na desni strani opazili oznake za parkirišče – pred poslovno stavbo Adrie Airways – od tam pa imate tudi označeno pot do vstopa na letališče.

Sam sem parkiral na tem parkirišču že dvakrat in vedno dobil prostor.

Najcenejše parkiranje na letališču Brnik poceni parkiranje na parkirišču Adrie Airways na Brniku
Najcenejše parkiranje na letališču Brnik poceni parkiranje na parkirišču Adrie Airways na Brniku