Diggit konferenca o digitalnih komunikacijah 6. 6. 2019 Diggit konferenca o digitalnih komunikacijah 6. 6. 2019

Diggit, konferenca o digitalnih komunikacijah / 6. 6. 2019

Diggit, konferenca o digitalnih komunikacijah bo potekala 6. 6. 2019 v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču in bo prva okolju prijazna konferenca (Zero Waste) za vse, ki delujejo v marketingu in medijih. Pričakujejo preko 800 udeležencev, gostili bodo preko 30 večinoma domačih pa tudi mednarodno priznanih govorcev.

Konferenca Diggit o digitalnih komunikacijah bo tokrat že osmo leto. Vsebinski del konference bo razdeljen na dva odra.

Nosilna tema prvega je “navdih”, na njem bodo delili navdihujoče zgodbe uspešnih slovenskih podjetnic, direktoric in kreativk ter pokrivali različne tematike s področja osebne rasti, od ohranjanja ravnotežja med poklicnim in zasebnim življenjem do potrebe po večjem pogumu in drznosti ter digitalnega razstrupljanja.

Ključni govorec bo Peter Hinssen, znani tehnološki navdušenec in govorec, avtor knjižne uspešnice Dan po jutrišnjem (The Day After Tomorrow). Poleg tega so nam svoj prihod že potrdili govorci iz podjetij, kot so Facebook, Outbrain in Philip Morris.

Na drugem odru, z delovnim naslovom “kako” oziroma “how to”, pa bodo prikazani primeri dobre prakse in študije primerov s področja digitalnega marketinga s ciljem udeležencem ponuditi poglobljeno znanje in nasvete, ki jih bodo lahko že takoj uporabili pri svojem delu.

Diggit konferenca o digitalnih komunikacijah 6. 6. 2019
Diggit konferenca o digitalnih komunikacijah 6. 6. 2019

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja