Včeraj sem prvič poskusil Monster Mango Loco in priznam, da mi je všeč. Zadnja leta se vse bolj izogibam pitju energijskih in pijač, ki vsebujejo zelo veliko sladkorja. Posledično sem tudi že več kot leto dni brez Coca Cole.

Ko sem včeraj na DH Javor dobil v roke Juiced Monster Mango Loco sem bil skeptičen, kajti res ne potrebujem energijskih pijač, da bi imel več energije. Ko sem ga odprl, me je navdušil. Ja, rad imam mango. Rad imam sokove iz manga in nasplošno imam rad njegov okus.

Juiced Monster Mango Loco ima 12 gramov sladkorja – v pol litrski “piksni” je torej 60 gramov sladkorja in tavrin, ki poživi telo in L-karnitin in ima dnevno dozo vitamina B-12. Bolj kot te sestavine pa mi je všeč njegov okus.

Glede na to, da sem na dirki dobil promocijskega, me zanima, če je pri nas v prodaji. Ker sprva je bil delan zgolj za verigo 7/11 in ga sicer ni bilo mogoče dobiti.

Da zgodbice o Cinco de Mayo, ki je na pločevinki niti ne omenjam …

Monster Mango Loco Juiced

Monster Mango Loco Juiced

3 Responses to Monster Mango Loco / všeč mi je

 1. Top Shit Junk Drink Lover says:

  Kaj pravi zastopnik/dobavitelj?
  Jest bi to probu, ker me zanima, če je vsaj približno podoben enemu zvarku, ki sem ga iz piksne pil v NY, pred leti – MUCHO MANGO imenovanem ;)

  • had says:

   baje se dobi pri nas :)

   arizone pa se nisem poskusil :) ampak me pa zanima. se pozanima, ce se dobi pri nas :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.