Hotel Remisens Giorgio II v kraju Ičići ima 4 zvedice. Hotel s 180 sobami je bil zgrajen leta 2017 in leži tik ob obali, ima bazen in vse sobe imajo pogled na morje. Sobe so velike in udobne in vsaka ima balkon.

Sam se spomnim te lokacije izpred vrste let. Vedno, ko sem se pripeljal v kraj Ičići in sem na levi strani zagledal “podrtijo”, ki je tam kraljevala dolga leta, sem se spraševal zakaj hudiča nimam toliko denarja, da bi sam tam uredil hotel. No. Veriga Remisens ga ima dovolj in je investirala vanj. In sedaj je vse skupaj drugače.

Urejena okolica (hotel leži ob sprehajali poti Lungomare, ki je okoli 2 kilometra oddaljena od Opatije), urejen hotel in prijazno osebje. Slabost hotela je plaža – hotel ima svojo plažo, vendar je premajhna za vse goste v hotelu, zato jih večina poležava ob hotelskem bazenu, ki pa je bolj namenjen otrokom.

Pri zajtrku v hotelu s 4 zvezdicami bi pričakoval, da si bom lahko zjutraj sam stistnil svež sok, vendar tega ne ponujajo. Sojino mleko sem dobil, ko sem prosil zanj. Sicer pa je ponudbe za vegane precej malo. Kosmiči, sadje, kruh in marmelada. Na tem segmentu bi se dalo še marsikaj spremeniti, ampak očitno ni potrebe. Imajo pa dovolj hiter internet, ki je tudi dejansko deloval v hotelu in okolici hotela.

Aha. Ta hotel je primeren za “malčke”, saj imajo Mini in Midi Club območje v velikosti 152 m2, prav tako pa je poskrbljeno tudi za malce večje “otroke” za katere imajo Teens Club območje v velikosti 61 m2 in prav tako je poskrbljeno za tiste športne navdušence, ki tudi na dopusti ne morejo brez aktivnosti – Fit & Active Club v velikosti 100 m2 …