Partis ne deluje tezave s strojno opremo Partis ne deluje tezave s strojno opremo

Partis.si ne deluje / težave s strojno opremo

Če ste v teh dneh obiskali Partis.si, ste ugotovili, da ne deluje. Težave so se začele pri nadgradnji strežniške opreme, vendar je prišlo do nepredvidljivih zapletov in sedaj se ekipa trudi, da bi uredila situacijo in bi Partis zopet začel delovati.

Partis je naš največji portal za izmenjavo datotek – torrentov. Gre za avtorsko zaščitene vsebine in posledično uporabniki kršijo avtorske pravice. Sam ga ne uporabljam, vendar sem v zadnjih dneh opazil veliko žalostnih vprašanj na temo nedelovanja Partisa.

Administratorji so na spletnem mestu zapisali:

Spoštovani uporabniki portala partis.si, 

v zadnjih dneh smo skušali nadgraditi strežnike za boljše delovanje portala, a je prišlo do nepredvidenih zapletov in portal ni bil dosegljiv. 

Zaradi velikega števila uporabnikov in sočasnih povezav na tracker mrežna oprema našega ponudnika ni zmožna sprocesirati vsega prometa in odpove vsakič ko zaženemo tracker.  Trenutno strežnike prestavljamo k drugemu ponudniku, a zaradi ogromne količine podatkov prenos traja precej časa. 

Takoj, ko bodo vsi podatki prenešeni bodo vse storitve zopet delovale. Ekipa Partis.si se trudi vzpostaviti vse storitve v najkrajšem možnem času. 

Uporabnike pa prosimo za razumevanje.

Komentarji so zaprti.