Karatbars bankovec z 01 g Au ni nalozbeno zlato Karatbars bankovec z 01 g Au ni nalozbeno zlato

Karatbars / “bankovec” z 0,1 g Au ni naložbeno zlato

O Karatbars, novi MLM piramidi z blockchain pridihom sem že pisal. Pri nas se predstavljajo pod imenom Karat partner, vse skupaj pa je povezano z nakupom zlata, ki je del njihovega osnovnega produkta. Vendar pozor – Karatbars “bankovec” z 0,1 g Au ni naložbeno zlato.

Najprej opozorilo – vsak se odloča v kaj bo investiral po svoji presoji in svojih zmožnostih. Če bo kdo izbral Karatbars za investicijo v prihodnost je to zgolj in samo njegova odločitev. Sam bi se jim izognil v velikem loku, predvsem pa bi denar raje investiral v kaj bolj trajnega – recimo v zlato – brez posrednikov in brez novačenja prijateljev, saj na koncu ostanete brez denarja in prijateljev.

Zakaj še enkrat pišem v Karatbars? Ker sem pred par dnevi dobil v roke njihov “bankovec” z 0,1g Au (zlata). Namreč, takšen papir dobite, če vstopite v njihov mrežo in če investirate zajeten kupček. V njihovi marketinški ponudbi, ki priznam, je nisem povsel uspel dešifrirati vam ponujajo “nebesa”, vendar bodite pozorni kaj dejansko dobite za to.

Primer enega paketa, ki ga lahko kupite:

PROFIT PAKET GOLD PAKET 5 / CENA: 1.700€

Vsebina:

  • 4,3g CashGold
  • KCB v vrednosti 1.700€ + 30% bonusa na KCB

Za 1700 evrov bi sicer lahko po borznih cenah zlata dobili danes 40 gramov zlata. Vendar ne bi dobili KCB v vrednosti 1700 evrov, kot obljubljajo. In ko bi želeli prodati vse skupaj bi vam ponudili “bankovce” z 0,1 gramom zlata. Ki pa ne štejejo kot naložbeno zlato in bi jih lahko prodali zgolj kot staro zlato in zanj dobili precej manj, kot pa bi dobili, če bi šlo za naložbeno zlato. Namreč, naložbeno zlato se šteje ob 1 grama naprej in ne od 0,1 grama, kot vas bodo poskusili prepričati marketingarji v Karatbars.

Previdno! Predvsem pa razmislite kam investirate svoj denar. Če ga imate preveč – lahko investirate tudi vame. Nič vam ne bom obljubljal, zgolj vzel bom vaš denar. Fair deal, kajne?

Karatbars bankovec z 01 g Au ni nalozbeno zlato
Karatbars bankovec z 01 g Au ni nalozbeno zlato
  1. Ali je MLM ali piramida, oboje ne more biti naenkrat. Vsakdo lahko piše o stvareh na katere se ne spozna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja