Preko 2300 ljudi verjame, da Segway na Facebooku podarja električni skiro Ninebot by Segway ES2. Gre za preizkušeno metodo – odprli so Facebook stran (ta je bila odprta 12.julija) in v drugi objavi so objavili, da podarjajo precej bogato nagrado. Tokrat gre za električni skiro Ninebot by Segway ES2, ki stane preko 450 evrov.

Ne, Segway ne podarja ničesar in vedno znova me fascinanira, da ljudje verjamejo, da so podjetja na Facebooku zgolj za to, da jim bodo podarili produkte. Razumem, da se ljudje grebejo za kapice, majice in podobne stvari. Ne razumem pa, da nekdo verjame, da bo dobil 450 evrov vredno darilo. Ali pa par 100.000 evrov vredno darilo.

Upam, da jih bo Segway prijavil in bodo ukinili to stran. Po drugi strani pa se mi zdi povsem prav, da te ljudi, ki verjamejo, da bodo dobili tako draga darila, upravitelj strani proda nekomu. In potem bodo čudno gledali zakaj so lajkali kakšno čudno stran, ki nima veze z njihovimi interesi.

Aja, električnega skiroja ne boste dobili, če ne boste všečkali Segway strani, všečkali te objave in jo delili. In svizec zavije čokolado …

Lahko pa preverite koliko vaših prijateljev verjame v svizce, ki zavijajo čokolado – https://www.facebook.com/324879908398038/

Nateg Segway na Facebooku podarja elektricni skiro Ninebot by Segway ES2
Nateg Segway na Facebooku podarja elektricni skiro Ninebot by Segway ES2