Mestna občina Ljubljana je ohišja za samodejne merilne naprave leta 2017 postavila na Roški, Celovški, Dolenjski in Slovenski cesti. Lani so jim dodali še radarje na Zadobrovški cesti, na Cesti Dolomitskega odreda in na Slovenčevi ulici, letos pa so dodali lokaciji na Opekarski in Samovi ulici.

Merilne naprave MOL namešča na prometno obremenjenih lokacijah, v bližini vzgojno-izobraževalnih ustanov ter na šolske poti. Število merilnih naprav ostaja enako kot doslej (dve napravi), saj ni namen polnjenje proračuna, ampak izboljšanje varnosti na cestah.

Novi ohišji, ki vas bosta pričakala na Opekarski cesti 11 in na Samovi ulici 9 bodo vključili v sredo, 17. julija 2019. Lokaciji merjenj sta označeni z znakom za obveščanje o izvajanju meritev hitrosti, ki označujejo bližino mesta, kjer so nameščene stacionarne naprave za odkrivanje in dokazovanje presežene najvišje hitrosti.

V Ljubljani že 9 lokacij merjenja hitrosti novi ohišji na Opekarski cesti 11 in na Samovi ulici 9

V Ljubljani že 9 lokacij merjenja hitrosti novi ohišji na Opekarski cesti 11 in na Samovi ulici 9

One Response to Radarji za merjenje hitrosti v Ljubljani / novi ohišji na Opekarski cesti 11 in na Samovi ulici 9

  1. Peter pravi:

    Mene so že počli :(, na žalost sem šele sedaj, ko googlam kdaj so ga postavili naletel na tvoj post. Nimam se sicer kaj pritoževat, saj sem sam vozil prehitro, vseeno pa bi rajši imel teh par sto €v žepu. Sem si naročil detektor , si že kdaj testiral kaj podobnega?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.